Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 716,101

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bende....

Soyguncunun biri bir bankaya girmiş. Çekmiş silahını havaya ateş etmiş. Herkesin yere yatmasını istemiş. Kasalardaki paraları toplamış ve kapıya doğru yönelmiş. Tam çıkacakken oradaki bir adama sormuş: 'Beni gördün mü ?' Adam şaşkınlıkla 'Evet gördüm.' deyince çekmiş tabancasını adamı alnından vurmuş. Tam tekrar kapıya hamle etmiş ki kapının yanında bir karı koca duruyor. Adama sormuş: 'Beni gördün mü ?' Adam gayet soğukkanlı bir şekilde yanıtlamış: 'Valla ben hiçbirşey görmedim, ama benim hanım gördü sanıyorum.

Ne var , ne yok .?

Öğlen Kipa da güzel bir yandan cepli pantalon buldum.
Etiket Fiyatı dudak uçuklatıyordu. 69,90 iken raf fiyatı güneş gibi içimi ısıttı.
19,90 lira idi.
Hemen deneyip 2 adet aldım. Telefon ile bir arkadaşı da çağırıp ona da aldırdım.
Toplam maliyetimizi 12'ye böldürdüm.
;D ;D

TezzMertek' Alıntı:
Ne var , ne yok .?

Öğlen Kipa da güzel bir yandan cepli pantalon buldum.
Etiket Fiyatı dudak uçuklatıyordu. 69,90 iken raf fiyatı güneş gibi içimi ısıttı.
19,90 lira idi.
Hemen deneyip 2 adet aldım. Telefon ile bir arkadaşı da çağırıp ona da aldırdım.
Toplam maliyetimizi 12'ye böldürdüm.
;D ;D

Ciddimisin Murat,
Çıkışta bende bir tur atayım...

Ben bir şey alamıyorum. Bu dağ, trek, kamp malzemelerine yatırdığım paralar nedeniyle hanım tarafından bloke edildim. Şimdi ben ne kadar para harcarsam o da gidip aynı miktarda para harcıyor.

evliya' Alıntı:
Ad - Soyad: Enis ÇOBANOĞULLARI
Doğum Tarihi ve Yeri: 1980 - İzmir

Memleket: İZMİR
Semt: Balçova

Meslek: Muhasebe

İlgi Alanı: işten vakit kaldıkça doğa , ve sporla ilgili herşeyle.

Gezenbilir Ailesine Hoşgeldiniz Enis Bey ,
İzmir de yaptığımız etkinliklerde buluşmak dileği ile.

18 Nisan'da Gezenbilir İzmir Grubun 5. Buluşmasına ait link için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26478.new#new">Tıklayınız Lütfen !.</a>

ualkan' Alıntı:
Ben bir şey alamıyorum. Bu dağ, trek, kamp malzemelerine yatırdığım paralar nedeniyle hanım tarafından bloke edildim. Şimdi ben ne kadar para harcarsam o da gidip aynı miktarda para harcıyor.

Ağabey ,
Yazar kasa fişi ile k.kart sliplerini hanımdna iste.
3 gün sonra tüm ürünleri mağazaya geri götür , tüm ödemeleri kredi kartına geri yüklet.
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR