Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 717,793

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

bizde de önce pırıl pırl bir güneş vardı. Ardından kapkara bir gökyüzü. şiddetli yağmur dolu sonrası şimdi yine pırıl pırl...

İyi Günler arkadaşlar.
Rektörlükte ki eğitimden yeni geldim.
Hava Bornova da kapalı ara ara yağmur çiseliyor.

Tam karşımız da kalan Yamanlar Dağı bembeyaz karlar ile kaplı.
Hafta sonu Harmandalı yerine Evka-4'e mi gitsem diye düşünmeye başladım.
Alsancak ta ki buluşma noktamızdan rahatlıkla Evka-4'e ulaşıp Karatepe Zirve yapabiliriz.
;D

Alo abla ne diyorsun bu duruma.
Harmandalına 3-4 kez gittik zaten.

Neşemiz yeine gelsin...

Afiyet olsun...

Temel işhanında çay ocağı işletmektedir. Üst kattaki işyerlerinden biri seslenir: - Temel efendi, dört çay yap. Biri açık olsun. Çaycı Temel cevap verir: - Abi, hangisi açık olsun?!

Temel,Trabzon'a giden uçağa binmiş, rastgele bir koltuğa oturmuş.
Koltuğun asıl sahibi burası benim dese de bana mısın dememiş.?
Gelen hostes Temel'e birşey söylemiş. Temel hemen ayaklanıp kendi koltuğuna dönüvermiş.
Şaşıran yolcu ; " Hostes hanım, siz ne söylediniz bu adama .? "
Hostes ; - " Sadece bu koltuğun Trabzona gitmediğini."

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR