Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 717,322
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ualkan' Alıntı:
Yahu bu hafta sonu ne yapacağız? Bizim buralarda yeni rota bulamıyorum. Her yere gittik 5 haftadır.

Gözlerinizin birini karton ile kapatıp yürüyün,
Şöyle mesela ;

Korsan.png

;D

Etiketler

TezzMertek' Alıntı:
Yeni üyelerimiz var bakıyorum.
Hoşgeldiniz Fatma hanım.
Tekirdağ grubu kalabalıklaşmaya başladı.
Özlem hanımı da unutmayalım.
Pek ziyaret etmese de özel mesaj ile biraz dürtükleyelim de aktif olsun.
:smiley:
Teşekkürler hoşbulduk.
Ümit abi kamp işi ertelendi sanırım. Yeni rota arayışlarına girdiğinize göre.

accuweather' de havayı güneşli gösteriyor ama ben yağmur olabileceğini düşünüyorum. Bu nedenle yürüyüş planlıyorum. Yarına kadar belli olur.

Ümit her patika farklı rotadır, bir de başlangıç noktalarını sona alarak yapabilirsin...

ualkan' Alıntı:
Yahu bu hafta sonu ne yapacağız? Bizim buralarda yeni rota bulamıyorum. Her yere gittik 5 haftadır.

Zerrin dediğin gibi bir rota yürüyeceğiz sanırım. Bu civarda fazla alternatif olmayınca. İzmir ne şanslı bu konuda. Murat' lara bayılıyorum. Otobüsle şehrin dışına kadar git sonra başla yürümeye...

Evet ya İzmir bu konuda bir cennet.
Son okuduğum bir yazıda TDF. ye tescilli tam 18 dağcılık kulübü varmış İzmir'de.

Bir o kadarda özel grup.

İzmir'i ve İzmir Gruplarını kıskanıyorum bende ne yalan söyleyeyim...

loganrory' Alıntı:
Abi daha sonraki planların arasına İğneadayıda al. 6 ay oldu geleli gidemedim. Ben orayı görmek istiyorum :smiley: Gerçi sizler gitmişsinizdir ama :(

Zaten İğneada tarafını programa almamız gerek. Çünkü buralar bir süre sonra yetmeyecek. O tarafı ana yolları ile biliyorum ama hiç yürüyüş yapmadım. Oldukça sık orman var. O tarafları bilen bir rehber ile gidip. Rota belirlemek gerekli.

ualkan' Alıntı:
Zaten İğneada tarafını programa almamız gerek. Çünkü buralar bir süre sonra yetmeyecek. O tarafı ana yolları ile biliyorum ama hiç yürüyüş yapmadım. Oldukça sık orman var. O tarafları bilen bir rehber ile gidip. Rota belirlemek gerekli.
Mükemmel olur abi... Bahar geldiğinde longos ormanı çok güzel oluyor diye duydum. Gidip görmek nasip olacak demekki.

Ne rehberi.?? ;D

GE'de parkur üzerinde açıklık noktalarının koordinatlarını tek tek GPS ye kaydet.
Yeni Rota oluştur seçeneği ile bu noktaları birer birer GPS'den alarak Rota dosyası oluştur.
Rotayı aktif edince arazide yürümeniz gereken yerler görünecektir ekranda.
Yüzde yüz GPS rotasına bağlı kalmanız şart değil.
Arazinin doğal yapısına ve sık ormanın el verdiği ölçüde ilerler GPS de kayıtlı olan noktalara ulaşmaya çalışırsınız.

Herkese merhaba bu haftada dağa, taşa, yeşile yada ormana gidemeyince şehir merkezlerindeki parkarı keşfetmeye devam ettim.

Bakın bakalım beyenicekmisiniz.

Ankaranın farklı bir köşesi dikmen vadisi :smiley:

İyi seyirler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26398

Kış gelsin :smiley: izmirde sadece yağmur yağıyor :smiley: Canı kar çeken yukseklere çıkarsa özlemini giderebiliyor ama kar yağmaması bence çok büyük rahatlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,861
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR