ilk önce Aydında konakladık. Sonraki akşam ise Denizli'de ama dönüş yolu olarak Afyon-Kütahya-Bilecik yolunu kullarak İstanbul'a dönmeyi göze alamadık. Sarayköyden Akhisarar'a kestirme bir yol varmış. Onu kullandık iyikide öyle yapmışık. Yol kardan tıkalı imiş.
Bülent merhaba,
Sana karşı mahçubuz. Davetine gelemedik. Benim Tekirdağ' da Zirve Dağcılık ile ilgili bir işim vardı o hafta sonu. Kusura bakma.
Görüşmek üzere.
Tekirdağa geldiğimizde köfteri sen pişirirsin ödeşiriz. Yaz olsun görüşürüz geliriz. yaza kıyıköye gitmek gibi planlarımız var. Yada sizin telkininizle başka yerlere
cevap ver e giriyorum, ordan gözat diyorum, resim seçiyorum sonra da mesajın içine yerleştir diyorum ama olmuyorrrr. eklemek istediğim resimin KB da düşük ve jpg ama olmuyor, neden acaba?
Fatoş, mesajın ekine fotoğraf ekleyip göndermek zor oluyor. Bazen gitmiyor. En kolay ve hızlı yol photobucket' e üye olup fotoğrafı oraya yükleyip. Yüklediğin fotoğrafın altında çıkan IMG ile başlayan kodu kopyalayıp mesajına eklemen olacak.
Tekirdağa geldiğimizde köfteri sen pişirirsin ödeşiriz. Yaz olsun görüşürüz geliriz. yaza kıyıköye gitmek gibi planlarımız var. Yada sizin telkininizle başka yerlere
Sorma abi ne geceydi değilmi? OLcay'ın hazırladığı o enfes tavuğu o yağmurda yemiştik. Galiba o birkaç km. aşağıda ki ölümlerde o yağmurlu gecede yaşanmıştı.
Doğru valla, hiç unutulmayacak bir kamp oldu.
Yaz kampları için haberleşelim. İğneada, Kıyıköy veya Saroz Körfezinde Marız (Gökçetepe), Erikli veya Danişment neresi olursa...
Hey millet iki dakika ayrıldık coşmuşsunuz..
Neşeler daim olsun..
İkramlar da nefis... olan evdeki r__a__k__i ya olacak akşam...
Üzerine sade neskafe.. sonrada yarım elma..