Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,521

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

;D ;D ;D akşama kadar kaloriferler yapılmazsa zaten yarın kesin helvamı yersiniz ;D

Murat, bir an önce ihtiyaç kredisi talebinde bulun istersen ;D

Maximum kartım sağolsun Fatoş.
:smiley:

Mustafa'cığım mesajını biraz editledim kusura bakmazsın artık.

Müsadenle seni bizim ekipte sayıyorum..

o yüzden koruma altındasın... Merak edilecek bişey yok..

hem Murat ta iyi bir arkadaşımız.. (Güzel Yurdumun Güzel İnsanlarından yani).
:smiley: :smiley:

Teşekkür ederim Hakan Bey. :smiley:

Murat, Destek Birimlerim kuvvetli :D, helva işini başka sebep için uygulayalım ;D ama illa ki helva yiyelim :D

Günaydın arkadaşlar....
Bugün yine coştunuz. Helva falan.

Murat sana birşey soracaktım. Kaz dağlarında yürüyüş ve kamp için izin almak gerekli midir? Beraber gittiğimizde izin almamıştık değil mi? Bir sorun çıkar mı? Önümüzdeki günlerde bir kaz dağları çıkartması düşünüyorum da.

ualkan' Alıntı:
Murat sana birşey soracaktım. Kaz dağlarında yürüyüş ve kamp için izin almak gerekli midir? Beraber gittiğimizde izin almamıştık değil mi? Bir sorun çıkar mı? Önümüzdeki günlerde bir kaz dağları çıkartması düşünüyorum da.

Bizim kamp attığımız bölge Kirsealan mevkii Kaz Dağları Milli Park sınırları dışında kaldığı için izin almamıza pek gerek kalmadı.
Ayrıca Mehmetalan köyü içinden geçerken herkes bizi Hızır Kampa gittiğimizi sandıklarından köylüler tarafından pek dikkate alınmıyoruz. :smiley:

O nedenle sizde Mehmetalan Köyünden geçerken soran olursa Hızır Kampa bu taraftan mı gidiliyor dersiniz.
;D

" Hızır kampa gidiyoruz " demeyin. İkisi arasında fark var.
Kamp yanından geçen köylüler ise kampçılara alışık bir sorun çıkarmıyorlar. + Çevremizde en yakın köy 10 km ileride olduğu için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR