Geçen Temmuz ayında düşmem sonucu dizimde oluşan travma ve yan bağlarda oluşan yırtık, bir yıl zorlu yürüyüşlerden uzak kalmama neden oluyor, zorlu olmayan, temposu daha yavaş yürüyüşleri yapıyorum, Ekim ayında sonuçlar olumlu olursa dağlarıma dönüş yapacağım tam olarak
Geçen Temmuz ayında düşmem sonucu dizimde oluşan travma ve yan bağlarda oluşan yırtık, bir yıl zorlu yürüyüşlerden uzak kalmama neden oluyor, zorlu olmayan, temposu daha yavaş yürüyüşleri yapıyorum, Ekim ayında sonuçlar olumlu olursa dağlarıma dönüş yapacağım tam olarak
Evet duruyor. Ancak, siz eski yerini biliyorsunuz herhalde. Şimdi eski YKM sırasında daha geniş ve ferah bir yerde. Yolunuz düşerse yine Çorlu' ya uğrayın mutlaka
Fatoş, bu pazar Gaziköy - Bekirdede tepe rotasını yürüyoruz. Sürekli yürüdüğümüz bölgeden biraz daha ileride (yani Şarköy tarafında). İlk defa bu rotaya gidiyoruz. Hesabıma göre 13km civarında bir yürüyüş olacak. Bakalım orada bizi neler belkiyor...
Evet köftesini özledim. Tekirdağ'daki köftecilerden daha güzel Tekirdağ Köftesi yapıyordu. Ama orada köfe yemiyeli 8-9 sene oldu galiba. Bir gün köfte yemeye mutlaka gidecem.