Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,436
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ceranus' Alıntı:
Geçen Temmuz ayında düşmem sonucu dizimde oluşan travma ve yan bağlarda oluşan yırtık, bir yıl zorlu yürüyüşlerden uzak kalmama neden oluyor, zorlu olmayan, temposu daha yavaş yürüyüşleri yapıyorum, Ekim ayında sonuçlar olumlu olursa dağlarıma dönüş yapacağım tam olarak :smiley:

Çok geçmiş olsun. İnşallah ben de tez vakitte eski sağlığıma kavuşabilirim.

Etiketler

ceranus' Alıntı:
Geçen Temmuz ayında düşmem sonucu dizimde oluşan travma ve yan bağlarda oluşan yırtık, bir yıl zorlu yürüyüşlerden uzak kalmama neden oluyor, zorlu olmayan, temposu daha yavaş yürüyüşleri yapıyorum, Ekim ayında sonuçlar olumlu olursa dağlarıma dönüş yapacağım tam olarak :smiley:

geçmiş olsun zerrin ablacım. en kısa sürede sağlığına ve dağlarına kavuşman dileklerimle.

Zerrinciğim uzun yürüyüşler yapabilmek için sana lazım olan ürünü epey aradım.
Sonunda buldum.

Yrte.jpg

Güle güle kullan.

ekiNoks , Mustafa (ömrümü7ler) çok teşekkürler ediyorum, dizliklerle idare ediyorum şimdilik :smiley:

Murat sana da çok teşekkürller, scuter bulsaydın daha işlevsel olmazmıydı benim için ;D

Birşey değil Zerrin
ama Küresel Kriz yanında ısınma da var.

Öyle yakıt ile çalışan araçları fazla kullanmamak lazım.
Yakıt dediğin haşlanmış patates ve makarna olmalı bence.
;D

03.png

Günaydın Arkadaşlar ,

İzmir her zamanki gibi kapalı ve yağmurlu hava ile güne başladı.
Öğlene doğru açar mutlaka.
;D

aslanahmet' Alıntı:
Günaydınlar...

Fatoş Hanım Çorlu'da merkez göbekteki Birtat Köfteci duruyor mu?

Evet duruyor. :smiley: Ancak, siz eski yerini biliyorsunuz herhalde. Şimdi eski YKM sırasında daha geniş ve ferah bir yerde. Yolunuz düşerse yine Çorlu' ya uğrayın mutlaka :smiley:

ekiNoks' Alıntı:
Ümit abi, bu hafta sonu rotanız neresi olacak :smiley:?
Fatoş, bu pazar Gaziköy - Bekirdede tepe rotasını yürüyoruz. Sürekli yürüdüğümüz bölgeden biraz daha ileride (yani Şarköy tarafında). İlk defa bu rotaya gidiyoruz. Hesabıma göre 13km civarında bir yürüyüş olacak. Bakalım orada bizi neler belkiyor...

Arkadaşlar Günaydın Herkese,

Çorlu da kasvetli bir hava var ancak, bizim sabah sohbetlerimiz sıcak başladı.. Enerjimiz yüksek..

sevgiler...
;)

Evet köftesini özledim. Tekirdağ'daki köftecilerden daha güzel Tekirdağ Köftesi yapıyordu. Ama orada köfe yemiyeli 8-9 sene oldu galiba. Bir gün köfte yemeye mutlaka gidecem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR