Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 938,611
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Şantiyecilik yorucu ama güzeldir.
O halde hastanede çalışmıyorsunuz? Ne işinde çalışıyordunuz?

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
Şantiyecilik yorucu ama güzeldir.
O halde hastanede çalışmıyorsunuz? Ne işinde çalışıyordunuz?

Perihan hastanede çalışıyor, ben Karayollarında Yol Yapım Kontrollükte çalışıyorum.

AYDIN BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE.

Perihan Hanıma bir sorum olacak,
1997 de hastane müdürü vardı. Uzun zaman geçti şimdi adını hatırlayamadım. Sait miydi? Suat mıydı? duruyormu acaba?

aslanahmet' Alıntı:
Perihan Hanıma bir sorum olacak,
1997 de hastane müdürü vardı. Uzun zaman geçti şimdi adını hatırlayamadım. Sait miydi? Suat mıydı? duruyormu acaba?

benim hatırlayabildiğim kadarıyla o yıllarda Başhekim Rauf ÇETİNER di ama çok emin de değilim. O da zaten sonra hastaneden ayrılmış ve Çorlu Belediye Başkanı olmuştu.

Rauf Beyi tanırım. Emekli Albaydı. Asker Hastanesinden emekli olduktan sonra Çorlu Devlet Hastanesine Başhekim olmuştu.

aslanahmet' Alıntı:
Rauf Beyi tanırım. Emekli Albaydı. Asker Hastanesinden emekli olduktan sonra Çorlu Devlet Hastanesine Başhekim olmuştu.

Ahmet Bey, siz acaba Saim KILIÇ' ı mı soruyosunuz Göz Has.Uzmanı? O hala Hastanede çalışıyor.

hayır değil . hastane müdürü idi. Doktor değildi. Hala oradaysa perihan hanıma benden selam söyle diyecektim.

OOO iyi
Sizce mahsuru yoksa gördüğünüz bir zaman Yol - Çatı İnşaat firmasından (eski firmam) Hakan' ın selamı var dermisiniz.