aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 17 Şub 2009 #6,593 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Şantiyecilik yorucu ama güzeldir. O halde hastanede çalışmıyorsunuz? Ne işinde çalışıyordunuz?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Şantiyecilik yorucu ama güzeldir. O halde hastanede çalışmıyorsunuz? Ne işinde çalışıyordunuz?
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 17 Şub 2009 #6,594 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) selam iyi akşamlar
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 18 Şub 2009 #6,595 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) aslanahmet' Alıntı: Şantiyecilik yorucu ama güzeldir. O halde hastanede çalışmıyorsunuz? Ne işinde çalışıyordunuz? Genişletmek için tıkla ... Perihan hastanede çalışıyor, ben Karayollarında Yol Yapım Kontrollükte çalışıyorum. AYDIN BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) aslanahmet' Alıntı: Şantiyecilik yorucu ama güzeldir. O halde hastanede çalışmıyorsunuz? Ne işinde çalışıyordunuz? Genişletmek için tıkla ... Perihan hastanede çalışıyor, ben Karayollarında Yol Yapım Kontrollükte çalışıyorum. AYDIN BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE.
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 18 Şub 2009 #6,596 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) günaydın
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 18 Şub 2009 #6,597 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ok. Herkese Günaydın
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 18 Şub 2009 #6,598 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Perihan Hanıma bir sorum olacak, 1997 de hastane müdürü vardı. Uzun zaman geçti şimdi adını hatırlayamadım. Sait miydi? Suat mıydı? duruyormu acaba?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Perihan Hanıma bir sorum olacak, 1997 de hastane müdürü vardı. Uzun zaman geçti şimdi adını hatırlayamadım. Sait miydi? Suat mıydı? duruyormu acaba?
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 18 Şub 2009 #6,599 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) aslanahmet' Alıntı: Perihan Hanıma bir sorum olacak, 1997 de hastane müdürü vardı. Uzun zaman geçti şimdi adını hatırlayamadım. Sait miydi? Suat mıydı? duruyormu acaba? Genişletmek için tıkla ... benim hatırlayabildiğim kadarıyla o yıllarda Başhekim Rauf ÇETİNER di ama çok emin de değilim. O da zaten sonra hastaneden ayrılmış ve Çorlu Belediye Başkanı olmuştu.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) aslanahmet' Alıntı: Perihan Hanıma bir sorum olacak, 1997 de hastane müdürü vardı. Uzun zaman geçti şimdi adını hatırlayamadım. Sait miydi? Suat mıydı? duruyormu acaba? Genişletmek için tıkla ... benim hatırlayabildiğim kadarıyla o yıllarda Başhekim Rauf ÇETİNER di ama çok emin de değilim. O da zaten sonra hastaneden ayrılmış ve Çorlu Belediye Başkanı olmuştu.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 18 Şub 2009 #6,600 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın Arkadaşlar ,
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 18 Şub 2009 #6,601 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) günaydın herkese
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 18 Şub 2009 #6,602 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Rauf Beyi tanırım. Emekli Albaydı. Asker Hastanesinden emekli olduktan sonra Çorlu Devlet Hastanesine Başhekim olmuştu.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Rauf Beyi tanırım. Emekli Albaydı. Asker Hastanesinden emekli olduktan sonra Çorlu Devlet Hastanesine Başhekim olmuştu.
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 18 Şub 2009 #6,603 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) aslanahmet' Alıntı: Rauf Beyi tanırım. Emekli Albaydı. Asker Hastanesinden emekli olduktan sonra Çorlu Devlet Hastanesine Başhekim olmuştu. Genişletmek için tıkla ... Ahmet Bey, siz acaba Saim KILIÇ' ı mı soruyosunuz Göz Has.Uzmanı? O hala Hastanede çalışıyor.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) aslanahmet' Alıntı: Rauf Beyi tanırım. Emekli Albaydı. Asker Hastanesinden emekli olduktan sonra Çorlu Devlet Hastanesine Başhekim olmuştu. Genişletmek için tıkla ... Ahmet Bey, siz acaba Saim KILIÇ' ı mı soruyosunuz Göz Has.Uzmanı? O hala Hastanede çalışıyor.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 18 Şub 2009 #6,604 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hayır değil . hastane müdürü idi. Doktor değildi. Hala oradaysa perihan hanıma benden selam söyle diyecektim.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hayır değil . hastane müdürü idi. Doktor değildi. Hala oradaysa perihan hanıma benden selam söyle diyecektim.
kaşif Hakan Özkaya Mesajlar 1,989 Tepkime Puanı 50 Yer İstanbul Web www.dogakolik.com 18 Şub 2009 #6,605 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydınlar herkese nasılsınız
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 18 Şub 2009 #6,606 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evet suat bey hala hastane müdürümüz
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 18 Şub 2009 #6,607 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) OOO iyi Sizce mahsuru yoksa gördüğünüz bir zaman Yol - Çatı İnşaat firmasından (eski firmam) Hakan' ın selamı var dermisiniz.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) OOO iyi Sizce mahsuru yoksa gördüğünüz bir zaman Yol - Çatı İnşaat firmasından (eski firmam) Hakan' ın selamı var dermisiniz.
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 18 Şub 2009 #6,608 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kasif' Alıntı: Günaydınlar herkese nasılsınız Genişletmek için tıkla ... E bizden çok şükür . Siz nasılsınız?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kasif' Alıntı: Günaydınlar herkese nasılsınız Genişletmek için tıkla ... E bizden çok şükür . Siz nasılsınız?