Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 707,837
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Teşekkür ederim,
Ben de diğer arkadaşların gezi notlarına ve fotoğraflarına bakıyordum. Paylaşımda bulunmak isterim. Umarım hata yapmam:smiley:

Etiketler

Günaydın arkadaşlar! Gününüz aydınlık, yolunuz açık olsun! sevgilerimle...

amanın yine harika bir görüntü :smiley:
aydın hemen şura.ya bizde mi önümüzdeki hafta sonu çine ye gitsek :smiley:

Günaydın Arkadaşlar ,

Nostalji ; Ocak 1998'de İzmir Yukarı Kızılca Mahmut Dağına çıkışımdan bir kare.
YKzlca-MahmutDaMart-98.jpg

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü eski Müdürü Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara,

Marmara depreminin 2010 ile 2014 yılları arasında olma ihtimalinin yüksek olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Işıkara, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tabii olmama olasılığı da söz konusu. İstanbul’da çok ciddi çalışmalar var. Bu depremi tabii Yalova da hissedecek. Adaların güney batısında deprem bekleniyor. Bu sefer İstanbul’un Avcılar kıyı şeridi yaşayacak depremi. Ama tabii yine kötü yapılaşma varsa. Her ne olursa olsun evim olsun anlayışından çıkalım. Küçük depremlerin kümeleştiği yerde büyük deprem olabiliyor. Güney kolla Gemlik Körfezi’nden Marmara’ya giren fay var. Burada da kümeleşme var. Artık Türkiye’nin depremle yaşamayı öğrenmesi gerekir. Deprem öldürmez, bina öldürür diye her zaman söylüyorum. Japonya’da insanlar nasıl yaşamayı öğrendiyse biz de öğrenmeliyiz. Deprem olduğunda onlar masa üstündeki bardağı tutuyor. Biliyor ki binaları sağlam. Biz de böyle olmalıyız.”

selam
yoğun bir gün nihayet bitti
nasılsınız Ömer bey sanırım sadece siz varsınız

teşekkürler iyiyim :smiley:
sizleri sormalı ?
pazar yürüyüşümüzden fotoğraf yüklemekteyim :smiley:
sistem ağır işliyor bugün o yüzden bitiremedim daha :smiley:

nesli' Alıntı:
Merhaba, ben Neslihan, Aydın'da yaşıyorum, doğada olmayı ve yürümeyi seviyorum. Siteyi Karadeniz düşleri kurarken keşfettim. Yürüyüş sevenlerle karşılaşmak çok güzel :smiley:

Merhaba Neslihan,
Gezenbilir Ailesine hoşgeldin.
Aydın'da ikamet eden ve yürüyüşler düzenleyen birçok üyemiz var.
Forumumuzda yanlızlık çekmeyeceksiniz.

Yaptığınız ve yapacağınız etkinlikleri forum sayfalarımız da paylaşmanız dileğimizle.
Forumda yeni konu açmak ve fotoğraf yüklemek konularında yaşayacağınız her türlü sorun için özel mesaj atabilirsiniz.

İyi Çalışmalar

Öz Murat
Moderatör

Gkayim' Alıntı:
Merhabalar ben Gurol. Dogayi ve yurumeyi cok seviyorum . Istanbul luyum . Araniza katilmayi cok isterim . Saygilar

Gezenbilir İstanbul Grubu da epey kalabalıklaşmaya başladı.
Hoşgeldin Gürol.
Gezenbilir Ailesi içinde etkinliklerde karşılaşmak dileği ile.

Her ne kadar İzmir'de yaşıyor olsam da zırt-pırt İstanbul'a damlıyorum Gezenbilir etkinlikleri dolayısı ile.

Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR