Bunaldım ama işten değil, insanlardan. Her telden ayrı ses çıkıyor . Perihan canım bana sizin ordan bir oda ayarlarsan çok iyi olur ama doktora yazık olabilir, söyliyim... ;D
Selam
Daha önce denemiştim ama olmamış kısmet bugüne imiş,
Bülent İlgen 40 yaşında evli ve iki çocuk babasıyım.Ankara-Akıncı da ikamet edip ve havacılık sanayinde Teknisyen olarak görev yapmaktayım.Offroad yarışlarına co-pilot olarak katılıyorum ve fırsat buldukça da arkadaş grubu ile yürüyüşler düzenliyoruz.Yürüyüşlerimiz biraz amatör oluyor ama bizler bundan çok zevk alıyoruz.İnşallah bir etkinlikte görüşmek üzere neşeniz bol olsun.
Gezenbilir Ailesine hoşgeldiniz Bülent Bey ,
Gezenbilir Ankara Grubuna mesaj yazarak kayıt oldunuz mu acaba.?
Ankara da doğa yürüyüşleri ve off-road etkinlikleri tertipleyen arkadaşlarımız var.
Bahsettiğim sayfaya mesaj yazarsanız etkinlik düzenleyen arkadaşlar sizleri özel mesaj ile bilgilendirebilirler.
Lakin bir çok etkinliğimizi öğrenebileceğiniz bölümümüz ise Etkinlikler sayfasıdır.
Etkinlikler Sayfasına ait Link;
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=41.0
Nihayet pazar günü gerçekleştirdiğimiz Off-Road etkinliğimizin fotoğraf yüklemesini bitirebildim arkadaşlar, Off-Road da zaten yorulmuştum, fotoğraf yüklerken de ayrıca yoruldum ama çok eğlendik ve keyiflendik
Fotoğraflarımızı görmek isterseniz linke tıklamanız yeterli olacak,