Ümit, www.photobucket.com'u pc de aç, üye değilsen e-postalara üye olur gibi üye ol. Sonra bulkuploder seç, açılan sol pencereden yüklemek istediğin fotoğrafların dosyasını seç, sağ pencereden yüklemek istediğin fotoğraflar gelecek, onlardan istediklerini seç, UPLOAD tuşuna bas. Sonra IMG kodlarını kopyala yapıştır yaparsın, bu kadar kolay işte
ualkan' Alıntı:
Muratım, Moderatörüm, bu photobucket ile fotoğraf yükleme nasıl oluyordu? Bir link vardı. Bulamıyorum. Yardımcı olurmusun?
Biraz önce photobucket' e bir fotoğraf atıp mesaja img kodu ile ekledim. Böyle fotoğrafları eklemek çok hızlı oluyormuş.
Şimdi PC' ye photobucket' i indirmeye bakıyorum. Teşekkürler.
Tabii ki çok hızlı
Fotomakineden PC ye indirdiğin fotoğrafları yatayda 800*600 , Dikeyde 525 * 700 ebatlarında küçülttükten sonra sepete topluca aktarabiliyorsun.
Sepet içinde klasörler de açma imkanın var ayrıca. (Klasörün içinde klasör de açabiliyorsun!! )
Wİev ALL seçeneği ile tüm fotoğrafları aynı ekranda görüp topluca IMG kod alma imkanın var.
Topluca kod alıp bu kodları Wordda yeni bir dosya açıp kaydet. (Elektrik ya da net kesilmesi nedeni ile oluşabil cek veri kaybından kurtulursunuz)
Word dosyasından fotoları 5'er 5'er Foruma alabilirsin.
Kodlarda hangi fotolar olduğunu da Windovs Gezgini üzerinden bakabilirsin.
arkadaşlar uygun bir zamanda tanışma amaçlı bir buluşma gerçekleştirebiliriz.Ben önümüzdeki haftadan itibaren hafta içi Adana'dayım,haftasonları genellikle Tarsus'tayım.