Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 705,394

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Vay vay yemyeşil çayırlar.
Koyun kuzu göremiyorum ortalıkta neden acaba.?

Murat bey o yeşillikler okulun bahçesinden koyun ve kuzular o anda genellikle koru da ve merada olur :smiley:

Ümit, www.photobucket.com'u pc de aç, üye değilsen e-postalara üye olur gibi üye ol. Sonra bulkuploder seç, açılan sol pencereden yüklemek istediğin fotoğrafların dosyasını seç, sağ pencereden yüklemek istediğin fotoğraflar gelecek, onlardan istediklerini seç, UPLOAD tuşuna bas. Sonra IMG kodlarını kopyala yapıştır yaparsın, bu kadar kolay işte :smiley:

ualkan' Alıntı:
Muratım, Moderatörüm, bu photobucket ile fotoğraf yükleme nasıl oluyordu? Bir link vardı. Bulamıyorum. Yardımcı olurmusun?

Biraz önce photobucket' e bir fotoğraf atıp mesaja img kodu ile ekledim. Böyle fotoğrafları eklemek çok hızlı oluyormuş.
Şimdi PC' ye photobucket' i indirmeye bakıyorum. Teşekkürler.

Tabii ki çok hızlı
Fotomakineden PC ye indirdiğin fotoğrafları yatayda 800*600 , Dikeyde 525 * 700 ebatlarında küçülttükten sonra sepete topluca aktarabiliyorsun.
Sepet içinde klasörler de açma imkanın var ayrıca. (Klasörün içinde klasör de açabiliyorsun!! )
Wİev ALL seçeneği ile tüm fotoğrafları aynı ekranda görüp topluca IMG kod alma imkanın var.
Topluca kod alıp bu kodları Wordda yeni bir dosya açıp kaydet. (Elektrik ya da net kesilmesi nedeni ile oluşabil cek veri kaybından kurtulursunuz)
Word dosyasından fotoları 5'er 5'er Foruma alabilirsin.
Kodlarda hangi fotolar olduğunu da Windovs Gezgini üzerinden bakabilirsin.
:smiley:

uzun olduysa özür

merhaba ben ali öğrenciyim trekking we hayati idame ile uğrasıyorum we izciyim

eğer bir trekking etkinliği olursa katılmak isterim

selamlar ben de seray adanalıyım
ben de bi doğa hayranıyım ve izciyim daha çok kamplarla ilgileniyorum
kamplara zaman ayırıyorum

adanada izciyim
orientring,dağcılık,teknik iz,high a çıkma,hayatı idame ilgilendiğim diğer doğa sporları

arkadaşlar uygun bir zamanda tanışma amaçlı bir buluşma gerçekleştirebiliriz.Ben önümüzdeki haftadan itibaren hafta içi Adana'dayım,haftasonları genellikle Tarsus'tayım.

45436sw.png

Günaydın Arkadaşlar ,

seray' Alıntı:
selamlar ben de seray adanalıyım
ben de bi doğa hayranıyım ve izciyim daha çok kamplarla ilgileniyorum
kamplara zaman ayırıyorum

Merhaba Seray,

Gezenbilir Ailesine ;
708-Welcome-Inner.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.