Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 705,403
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

günaydın keyifli haftalar diliyorum arkadaşlar :smiley:
bende yeni gördüm sucuk gibi halimizi :D

Etiketler

peşehodka' Alıntı:
tamam ya şimdi 1-0 öndesiniz ama bunun rövanşı da var:smiley:

Perihan hanım ,
Bizim basılı programımız var.
Ve Mart - Mayıs 2009 programı da gelecek hafta internette yayınlanacak.
1-0 ın rövanşını almanız çok ama çok zor.

iİyi günler ilerde Murat bey
bu hafta olmadı diye pes etmiş değiliz sadece bu hafta gitseydik muhtemelen bir daha kolay kolay gidemezdik o bakımdan yani :D

Tabii ki Perihan hanım.
Havalar her zaman böyle yağmurlu olacak değil.

Bizde dün ıslanmış görünsek de yürüyüşün son 1 saatinde yağan sağanak yağmur nedeni ile idi.
Yoksa tüm yürüyüş boyunca ara sıra çiseleyen yağmurdan başka bir durum ile karşılaşmadık.

bir saat mi :smiley:
Murat doğançaya yaklaşınca kesildi yağmur.
iki saat iki saat yağdı tepemize :smiley:

Arkadaşlar Murat haklı. Yağmurda olsa karda olsa yürünür. Hatta yağış olursa dahada güzel olur.
Ben düşüncelerimi yürüyüş ile ilgili konu başlığında açıklamaya çalıştım. Burada da belirteyim.
Bu mevsimde havanın nasıl olacağı belli olmaz. Her hafta organizasyon yapıp sonra hafta sonu iptal etmek de olmaz. Bu durumda kendimizi hava şartlarına uydurmamız gerekli...

Herkese iyi haftalar...

Merhaba arkadaşlar, biz dün sürekli yağmur altında yürüdük, fotoğrafta gölün üzreni dikkatinizi çekmek istiyorum, buz tutmuş olduğu için yağmur damlaları zor da olsa görülebiliyor

krgl207.jpg

Yemek molamızda ise hiç fotoğraf çekemeden, acele ile hareket ettik ama maalesef durduğumuz için çok fazla ıslandık..

Karagöl Kış Trekingi fotoğraflarının linki, buyrun,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24533.0

Ümit kesinlikle doğru söylüyorsun, program hazırlanır ve uygulanır..

ualkan' Alıntı:
Arkadaşlar Murat haklı. Yağmurda olsa karda olsa yürünür. Hatta yağış olursa dahada güzel olur.
Ben düşüncelerimi yürüyüş ile ilgili konu başlığında açıklamaya çalıştım. Burada da belirteyim.
Bu mevsimde havanın nasıl olacağı belli olmaz. Her hafta organizasyon yapıp sonra hafta sonu iptal etmek de olmaz. Bu durumda kendimizi hava şartlarına uydurmamız gerekli...

Herkese iyi haftalar...

Futbolcular çok söylerler bu cümleyi. Bizde öyle olduk...
Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :smiley:

Arkadaşlar,
Bir GPS almak istiyorum. Bana bir marka-model öneriniz olabilir mi? Şöyle uygun fiyatlı birşey.

matiate' Alıntı:
bir saat mi :smiley:
Murat doğançaya yaklaşınca kesildi yağmur.
iki saat iki saat yağdı tepemize :smiley:

???
12:25 De mola verdiğimizde yağmıyordu.
13:00'de dönüşe geçtiğimizde yapmaya başladı.
14:25 de Doğançay Köyüne girdiğimizde de yağmur yoktu.

Saatin ne marka Ömer .?
Doğru ya sen saatte kullanmıyorsun.
;D ;D ;D

Ümit ağabey benim kullandığım GPS Magellan Explorist - 500.
İçinde burada yazamayacağım kadar çok özellikler ve haritalar yüklü.
Forumumuzda GPS sayfalarını incelemeni tavsiye edebilirim.

Selam Arkadaşlar ,

Ömer ile pazar günü yapmış olduğumuz yürüyüşe ait fotoğraflar ve hikaye forumda yayınlanmaya başladı ve mesaj yazımına açıldı.

Yorumlarınızı bekliyoruz.

İyi Çalışmalar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24556.0

TezzMertek' Alıntı:
" Alo Ümit Bey , tam evde çıkıyordum ki kapıda elinde baklava ile gelen kaynanamı gördüm. Kusura bakmayın."

" Alo Ümit Bey, dün akşam etkinlik için su böreği yaparken kaynar su tenceresini devirdim. Hem yufkalar gitti hem ayağım. Kusura bakmayın."

" Alo Ümit Bey, askerlik arkadaşım aradı. Yarın benimle buluşup yeni kız arkadaşı ile tanıştıracakmış.Kusura bakmayın."

" Alo Ümit Bey, işten eve gelirken lastik patladı.Onu tamir etmek için kenara çekmiştim. Ehliyeti bakkaldan alan biri arka tamponumu haşat etti. Sanayii gitmem gerekiyor.Kusura bakmayın."

;D ;D

Tekirdağ Grubu hadi beni utandırın bakayım.

;D ;D ;D

alooo ümit abi, hava yağışlı olacakmış sağlığım nedeniyle ailemden izin çıkmadı... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR