jargondeath Kamp II Mesajlar 473 Tepkime Puanı 0 Yer ANKARA 3 Şub 2009 #6,337 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bir iki kare fotoğrafımı hikayeyle birleştirip dilimin döndüğümce kaleme aldım. buyrun bakalım linki : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24181.0 Bu arada perihan Hanım Allah nice yaşlara aileniz ve sevdiklerinizle sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı nasip etsin İnşAllah.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bir iki kare fotoğrafımı hikayeyle birleştirip dilimin döndüğümce kaleme aldım. buyrun bakalım linki : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24181.0 Bu arada perihan Hanım Allah nice yaşlara aileniz ve sevdiklerinizle sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı nasip etsin İnşAllah.
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 3 Şub 2009 #6,338 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekür ederim Fatih bey Benim için ne dilediyseniz Rabbim on mislini versin ....
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekür ederim Fatih bey Benim için ne dilediyseniz Rabbim on mislini versin ....
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 3 Şub 2009 #6,339 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ankara'dan arkadaşlarıma sesleniyorum, 8 Şubat 2009 trekking etkinliğimizin linki http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24192.msg195487#msg195487
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ankara'dan arkadaşlarıma sesleniyorum, 8 Şubat 2009 trekking etkinliğimizin linki http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24192.msg195487#msg195487
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 4 Şub 2009 #6,340 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bugün genel bir iş yoğunluğu var diye kimseler buraya uğramamış anlaşılan öğle tatili ve sizlere afiyet olsun arkadaşlar
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bugün genel bir iş yoğunluğu var diye kimseler buraya uğramamış anlaşılan öğle tatili ve sizlere afiyet olsun arkadaşlar
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 4 Şub 2009 #6,341 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Benim iki gündür çok yoğun. Hepimize allah kolaylık versin.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 4 Şub 2009 #6,342 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İşler yoğun ise Saf su katın işlerinize seyreltin.
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 4 Şub 2009 #6,343 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selam Buralardayım ben de Murat bey kahve ile olan link için bişey demediniz mi inanın çok uğraştım
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Selam Buralardayım ben de Murat bey kahve ile olan link için bişey demediniz mi inanın çok uğraştım
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 4 Şub 2009 #6,344 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Biri şekersiz türk kahvesi yapsa da yollasa, ne sevap olur
ualkan Kamp II Mesajlar 219 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 4 Şub 2009 #6,345 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bugün buralarda hareket yok. Nedendir?
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 4 Şub 2009 #6,346 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kız yapiim ne olacak sen benden lkahve iste
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 4 Şub 2009 #6,347 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Enerjimizi pazara saklıyoruz ondandır
ualkan Kamp II Mesajlar 219 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 4 Şub 2009 #6,348 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatoş, 11 kişimi gelecek trekkinge? Nasıl toparladın bu kadar kişiyi. Herkes organizasyon bekliyormuş.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatoş, 11 kişimi gelecek trekkinge? Nasıl toparladın bu kadar kişiyi. Herkes organizasyon bekliyormuş.
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 4 Şub 2009 #6,349 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ualkan' Alıntı: Fatoş, 11 kişimi gelecek trekkinge? Nasıl toparladın bu kadar kişiyi. Herkes organizasyon bekliyormuş. Genişletmek için tıkla ... aslında daha çok talep var da bir çoğu arkadaşım önceden ayrı program yaptıkları için erteleyemiyorlar. Ben ve Perihan ın arabamız yok ama ben iş yerinden ayarladım araç. İnşallah başka bir sıkıntı çıkmaz da doğada hep beraber oluruz.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ualkan' Alıntı: Fatoş, 11 kişimi gelecek trekkinge? Nasıl toparladın bu kadar kişiyi. Herkes organizasyon bekliyormuş. Genişletmek için tıkla ... aslında daha çok talep var da bir çoğu arkadaşım önceden ayrı program yaptıkları için erteleyemiyorlar. Ben ve Perihan ın arabamız yok ama ben iş yerinden ayarladım araç. İnşallah başka bir sıkıntı çıkmaz da doğada hep beraber oluruz.
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 4 Şub 2009 #6,350 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatoş yapar yaaa helal
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 4 Şub 2009 #6,351 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ümit bey bu defaki başarılı geçerse diğerinin planlarına başlarsınız değilmi Kaz dağları da olabilir yani
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ümit bey bu defaki başarılı geçerse diğerinin planlarına başlarsınız değilmi Kaz dağları da olabilir yani
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 4 Şub 2009 #6,352 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) sus kız, bi de nazar değecek