Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 707,782
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bir iki kare fotoğrafımı hikayeyle birleştirip dilimin döndüğümce kaleme aldım. buyrun bakalım linki :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24181.0

Bu arada perihan Hanım Allah nice yaşlara aileniz ve sevdiklerinizle sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı nasip etsin İnşAllah.

Etiketler

Teşekür ederim Fatih bey
Benim için ne dilediyseniz Rabbim on mislini versin ....:smiley:

Ankara'dan arkadaşlarıma sesleniyorum, 8 Şubat 2009 trekking etkinliğimizin linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=24192.msg195487#msg195487

bugün genel bir iş yoğunluğu var diye kimseler buraya uğramamış anlaşılan
öğle tatili ve sizlere afiyet olsun arkadaşlar :smiley:

İşler yoğun ise Saf su katın işlerinize seyreltin.

SafSu.png

Selam
Buralardayım ben de Murat bey
kahve ile olan link için bişey demediniz mi inanın çok uğraştım

Fatoş, 11 kişimi gelecek trekkinge? Nasıl toparladın bu kadar kişiyi. Herkes organizasyon bekliyormuş.

ualkan' Alıntı:
Fatoş, 11 kişimi gelecek trekkinge? Nasıl toparladın bu kadar kişiyi. Herkes organizasyon bekliyormuş.

aslında daha çok talep var da bir çoğu arkadaşım önceden ayrı program yaptıkları için erteleyemiyorlar. Ben ve Perihan ın arabamız yok :( ama ben iş yerinden ayarladım araç. İnşallah başka bir sıkıntı çıkmaz da doğada hep beraber oluruz.

Ümit bey bu defaki başarılı geçerse diğerinin planlarına başlarsınız değilmi
Kaz dağları da olabilir yani

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR