Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,458

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Teşekkürler Hakan Bey ,
Her zaman ki gibi dağda olacağız 3-5 kişi de olsak.

Pazartesi görüşmek üzere.

İyi Haftalar arkadaşlar.

1232.png

Merhaba arkadaşlar
01 Şubat 2009 Pazar günü (Yarın) Gerede Meşeler Yaylası'nde yürüyoruz.
www.turktrekking.org
[attachment=1]

Günaydın ahali :smiley:
dünkü gezimizin fotoğraflarını Murat a yollama hazırlıkları yapıyorum bende.hepinize keyifli ve hzurlu bir hafta diliyorum

Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar.
Hafta sonu Tekirdağ trekking için birşeyler yazdım baktınız mı?

ualkan' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar.
Hafta sonu Tekirdağ trekking için birşeyler yazdım baktınız mı?

Şimdi okudum Ümit abi, gelmeyi çok istiyorum, hem kısa yürüyüş olacağı için dayanabilirim gibime geliyor. Tek sorun hala ilaç kullanıyor olmam bel fıtıklarım nedeniyle ama yarın ya da öbür gün doktora gidicem zaten kontrole o izin verirse gelirim.

Günaydın Murat,
Tekirdağ trekking için bişeyler yazdım. Bu konuyu gezi planlarında mı bırakacağız, yoksa başka bir yere mi taşınacak. Bir göz atabilirmisin?

gRii' Alıntı:
Selamlar

Okan Ersoy ; doğa sporlarına herzaman meraklı ancak zaman problemleri nedeniyle fiili olarak çok fazla zaman ayıramayan biriyim.Sitenizle tanışalı çok yeni olmasına rağmen internet başında geçen süremin çoğunluğunu kaçırdığım onca güzelliği ekrandan takip ederek bir nebze kapatmaya çalışıyorum.Amacım siteden takip ederek özellikle hafta sonları tek gecelik kamp ve günübirlik doğa yürüyüşü programlarına aktif olarak katılabilmek.Bu arada İzmir de yaşıyorum 32 yaşındayım ve turizm sektöründe çalışıyorum.Sitenin İzmir ayağında gerçekleşicek etkinliklere katılmayı çok istiyorum.

Sevgiler.

Gezenbilir Ailesine hoş geldiniz Okan Bey ,

ualkan' Alıntı:
Günaydın Murat,
Tekirdağ trekking için bişeyler yazdım. Bu konuyu gezi planlarında mı bırakacağız, yoksa başka bir yere mi taşınacak. Bir göz atabilirmisin?

Gezenbilir Forum derya gibi , bahsi geçen konu nerede Ümit ağabey,?
Gezi planınız netleşdi ise Etkinlikler sayfasına taşıyalım.
Linkte sorun olmaz.
Bir bakayım hemen.

Linki buldum İnceledim.
Zerrin geldiğinde Etkinlikler sayfasına taşır Ümit ağabey.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri