Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,458

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

gezgozarpacik' Alıntı:
murat ;meriç e bir çarşak iniş resmi atarmısın.bizim rafting i mizde o olur.:smiley:)

Tam çarşak olmasa da dik bir orman yangın yolu inişi.
DSC01111.png

adaş buda olur. benim resimlerim evdeki pc'de onlar olsa,
"erciyes" inişi yada "emler" inişleri süper olurdu.

arkadaşlar yaz aylarında da böyle yürüyüşler düzenleniyor mu? mesela ağustos, eylül aylarında, ben ancak o zamanlar izin kullanabiliyorum da :(

Erciyes ve Emler (Engintepe) ??
Burada ki arkadaşları çok çok aşar adaşım ,

Bir daha Emler dediğini de duymayayım.
2004 den beri gidemedim oralara.
:(

ekiNoks' Alıntı:
arkadaşlar yaz aylarında da böyle yürüyüşler düzenleniyor mu? mesela ağustos, eylül aylarında, ben ancak o zamanlar izin kullanabiliyorum da :(

Trabzon ve Rize illerinde bulunan Dağcılık ve Doğa Sporları kulüpleri yılın 12 ayı doğa yürüyüş etkinliği düzenliyor olsada İzmir'de sadece 15 Ekim - 15 Mayıs tarihleri arasında düzenleyebiliyoruz.
Diğer zamanlarda Orman Yangın mevsimi dolayısı ile ormanlara girişimiz yasak.
Günübirlik deniz ya da yüksek irtifa dağcılık yapılıyor bu tarihler arasında.

Pazar günleri Tekirdağ'da etknilik düzenleyen gruplar vardır mutlaka.
Tabiii hafta içinde haftalık izin kullanıyorsanız birşey diyemem.

Murat gaziemir deki yangın yolunu gösterseydin arkadaşlara :smiley:
ordan iniş çok keyifli olur sanırım :smiley:

adaş ayıp ettin gideriz inşallah bahara.ayağım düzelsin planlarım arasında bu yıl yine gidicem.neresi olacak tam bilmiyorum ama nasipte varsa ağrı olmadı niğde tarafı olacak.

2 sene önce karadeniz bölgesinin bi kısmını gezmiştim. en çok etkilendiğim yerlerden biri ovit dağıydı. yine oralara gitmek isterim tabi yoğun işlerden fırsat bulabilirsem. tekirdağ grubundan da ben ve peşehodka dan başka buraya katılan yok galiba. bizi hafta sonu yürüyüşlerinden bilgilendirselerdi çok ii olacaktı :D

mericte' Alıntı:
;D tabanway offroad 'da güzel ;D resimde gayet açıklayıcı olmuş cidden ... Sanırım İstanbul grubuna kayıt yaptırmayı başardım. Elimden geldiği kadar faaliyetlere katılmaya çalışacağım.

İstanbul grubumu var? Var ise nasıl kayıt yaptırıyoruz?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9739.0 Pek kayıt yaptırmak sayılmaz tabiki ama faaliyetlerden haberdar olabilmek için buraya bilgilerimi yazmamı önerdiler bana. Sadece trekking için değil anladığım kadarıyla

GEZENBİLİR
GEZGİNİN DÜNYASI - TRAVELLER'S WORLD
GEZGİNİN DÜNYASI - THE WORLD OF TRAVELLER
GEZENBİLİR ÜYE GRUPLARI
TÜRKİYE'DE YAŞAYAN GEZENBİLİR ÜYELERİ

Başlık sırasının en sonunda bulunan başlıktan üye grubuna ulaşıyorsunuz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR