Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 943,764

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydınlar herkeseee kolay gelsin ben bugün evde de olsam evde oturmaya zamanım olmaz

yilmazbekir (Yılmaz Bekir), Gezenbilir Ailemize ve Trekking Bölümümüze hoşgeldin

Ankara'da yapılan etkinliklere her zaman katılımlarını bekliyorum, ayrıca ''Karting'' yapmak için zaman ayırabiliriz, ayrıntıları konuşalım..

Merhaba
Bizim şu an devam eden Kış Turnuvamız var, 16 kişilik ,belirli bir formatta yarışıyoruz, kış koşulları nedeniyle epey eğlenceli olaylar olabiliyor Genellikle Ahlatlıbeldeki Çankaya belediyesi tesisleri içerisindeki karting pistinde aktivitelerimiz oluyor. Pist biraz kısa, toplam 4 kart var, şu anki turnuva kişisel ama bundan önce hep takım yarışları yapıyorduk. Belirli bir sayıda olunursa tek seferde yarı final ve final olabileceği gibi, 4-5 yarıştan oluşan seri şeklindede olabilir. Katılmak isteyenler olursa ve bir grup oluşturursak diğer organizasyon kolay, yeter ki herkes orda olsun. Ahlatlıbeldeki tesisler Konya yolu Dikmen kavşağından İncek istikametine döndükten sonra 1-2km ileride solda (google earth'ten bakılabilir).
Sevgiler
Bekir

Üzgünüz Deniz, Zigana'da 11 dağcımızı kaybettiğimiz için üzgünüz..

Meriç Aramıza hoşgeldiniz

Günaydın Arkadaşlar ,

Gümüşhane Zigana dağında yaşamını yitiren tüm Doğa Sever arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet , geride kalan yakınlarına ve Dağcılık Camiamiza sabır diliyorum.

Vefat eden dağcılardan Erhan TERZİ'yi 2007 yılında Trabzon seyahatimde iken tanımıştım.
Trabzon ve Rize seyahatimiz öncesi bize bir çok bilgiyi ulaştırmış ve bu bilgiler sayesinde sorunsuz bir etkinlik düzenleyebilmiştik.
Nur içinde yat Erhan.

Günaydın Arkadaşlar
Dünkü kaza tatile buruk başlamama neden oldu
Bu tür kazaların olmamasını; yakınlarını kaybedenlere sabır diliyorum...

Günaydın arkadaşlar,ben de gezenbilir üyesi olarak,dağda yaşamını yitiren tüm dağcılara Allah tan rahmet yakınlarına da sabır diliyorum.Dilerim bir daha böyle üzücü bir
kaza yaşanmaz.

Günaydın arkadaşlar, kaybettiğimiz dağcılar için açılmış olan linkimizi veriyorum, lütfen başsağlığı dileklerinizi bir kez de oradan iletin,,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23697.msg189166;boardseen#new