Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 716,592

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydınlar herkeseee kolay gelsin ben bugün evde de olsam evde oturmaya zamanım olmaz :smiley:

yilmazbekir (Yılmaz Bekir), Gezenbilir Ailemize ve Trekking Bölümümüze hoşgeldin :smiley:

Ankara'da yapılan etkinliklere her zaman katılımlarını bekliyorum, ayrıca ''Karting'' yapmak için zaman ayırabiliriz, ayrıntıları konuşalım..

yilmazbekir' Alıntı:
Herkese merhaba
Ben de kendimi tanıtayım, Bekir YILMAZ, 74 Mersin doğumluyum, elektronik mühendisiyim, uzun yıllardır Ankara'dayım. Şimdilik trekking hiç yapmadım, malzeme hazırlama aşamasındayım, çok yakın zamanda bir turla trekking yapmayı düşünüyorum. Karting ve Formula1 (Ferrari) en büyük zevklerim, farklı yerleri gezmeyi ve fotoğraf çekmeyi çok severim. En kısa zamanda gezenbilir üyeleriyle de trekking yapmak isterim, hatta beraber karting bile yapabiliriz.

Merhaba
Bizim şu an devam eden Kış Turnuvamız var, 16 kişilik ,belirli bir formatta yarışıyoruz, kış koşulları nedeniyle epey eğlenceli olaylar olabiliyor :smiley: Genellikle Ahlatlıbeldeki Çankaya belediyesi tesisleri içerisindeki karting pistinde aktivitelerimiz oluyor. Pist biraz kısa, toplam 4 kart var, şu anki turnuva kişisel ama bundan önce hep takım yarışları yapıyorduk. Belirli bir sayıda olunursa tek seferde yarı final ve final olabileceği gibi, 4-5 yarıştan oluşan seri şeklindede olabilir. Katılmak isteyenler olursa ve bir grup oluşturursak diğer organizasyon kolay, yeter ki herkes orda olsun. Ahlatlıbeldeki tesisler Konya yolu Dikmen kavşağından İncek istikametine döndükten sonra 1-2km ileride solda (google earth'ten bakılabilir).
Sevgiler
Bekir

Üzgünüz Deniz, Zigana'da 11 dağcımızı kaybettiğimiz için üzgünüz..

mericte' Alıntı:
Herkese merhaba :smiley:

Ben Meriç. Marmara üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksek okulu son sınıf öğrencisiyim. Siteye tamamen bir tesadüf eseri rastlamış olmama rağmen içerdiği konular nedeniyle beni hemen içine çekti ;D Gördüğüm kadarıyla burada çok güzel ve herşeyden önemlisi aktif bir grup olmuşsunuz. Bende üye olup bir merhaba demek istedim :smiley:

Meriç Aramıza hoşgeldiniz

Günaydın Arkadaşlar ,

Gümüşhane Zigana dağında yaşamını yitiren tüm Doğa Sever arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet , geride kalan yakınlarına ve Dağcılık Camiamiza sabır diliyorum.

Vefat eden dağcılardan Erhan TERZİ'yi 2007 yılında Trabzon seyahatimde iken tanımıştım.
Trabzon ve Rize seyahatimiz öncesi bize bir çok bilgiyi ulaştırmış ve bu bilgiler sayesinde sorunsuz bir etkinlik düzenleyebilmiştik.
Nur içinde yat Erhan.

Günaydın Arkadaşlar :smiley:
Dünkü kaza tatile buruk başlamama neden oldu :(
Bu tür kazaların olmamasını; yakınlarını kaybedenlere sabır diliyorum...

Günaydın arkadaşlar,ben de gezenbilir üyesi olarak,dağda yaşamını yitiren tüm dağcılara Allah tan rahmet yakınlarına da sabır diliyorum.Dilerim bir daha böyle üzücü bir
kaza yaşanmaz.

Günaydın arkadaşlar, kaybettiğimiz dağcılar için açılmış olan linkimizi veriyorum, lütfen başsağlığı dileklerinizi bir kez de oradan iletin,,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23697.msg189166;boardseen#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri