Çok teşekkür ederim, zaman aralığıyla ilgili söylediğinizi aklımda tutacağım. Forumdaki Kaçkar ile ilgili konulara bakıyorum şu anda halihazırda, önümde yeterli bir süre var iyi bir planlamayla gitmek istiyorum çünkü daha önce bu tarz bir trekking ve kamping amacıyla hiç gitmedim Kaçkarlar'a. Açıkçası rota bilgim de yok. Bu yüzden bölge ile ilgili tecrübesi olan arkadaşların yardım etmesi çok iyi olabilir. Teşekkür ederim önerilerin için.
Merhabalar. Ben Rize Pazar'dan Tugay Turan. 1962 doğumluyum.
Uzun yıllardır doğa sporları ile ilgileniyorum. Trekking, bisiklet, fotoğraf ilgi alanlarım. Emekli olduktan sonra memleketim alan Kaçkarlar'a döndüm, uzun dönem de burada kalmayı planlıyorum. Kaçkarlar konusunda bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak beni sevindirir.
Tekrar hepinize merhaba diyorum. Hepiniz sağlıcakla kalın.
Bu arkadaşımız sana yardımcı olabilir mutlaka. Özel mesaj ile sana msn adresini ileteceğim az sonra.
Kendini tanıtan forumda mesajını okuduğunu yazan bir ileti hazırlayıp kendisine gönderebilirsin.
Merhaba, ben Pınar.
istanbulda doğdum büyüdüm okudum ve çalışıyorum. bu şehrin karmaşasından fırsat buldukça kaçıp doğaya sığınıyorum, genelde büyükadaya gidip uzun süre yürüyorum. trekking hakkında çok bir bilgim yok ama bir gruba dahil olup topluca düzenlenen trekking aktivitelerine katılmayı çok isterim ancak dediğim gibi fazla bir bilgim yok (bilgilendirme konusunda yardımcı olmanızı umuyorum). nereden başlamalıyım?
Nereden başlaman gerektiği konusuna gelince sanırım Doğa Yürüyüşü ana sayfası altında ki konu başlıklarını okuyarak başlayabilirsin.
Trekking nedir , alınması gereken malzemeler vb konuları biraz teorik olarak öğrenmelisin.
Doğada yürüyüş basit bir salon sporu ya da koşu parkurlarında ki yürüyüşlere pek benzemediği ve değişik hava-ortam koşullarında yapıldığı için ayrı bir tecrübe gerektirir diyorum.
Kondüsyon konusuna hiç girmiyorum bile.
Yürüşler için gerekli olan ekipmana sahipsen, sadece bir grupla yürümeye başlayacaksın, bu kadar
mimarpinar' Alıntı:
Merhaba, ben Pınar.
istanbulda doğdum büyüdüm okudum ve çalışıyorum. bu şehrin karmaşasından fırsat buldukça kaçıp doğaya sığınıyorum, genelde büyükadaya gidip uzun süre yürüyorum. trekking hakkında çok bir bilgim yok ama bir gruba dahil olup topluca düzenlenen trekking aktivitelerine katılmayı çok isterim ancak dediğim gibi fazla bir bilgim yok (bilgilendirme konusunda yardımcı olmanızı umuyorum). nereden başlamalıyım?
ilgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.tavsyelerinize uymak üzere konuyla ilgili başlıkları okumaya başlıyorum. umarım en kısaa zamanda istanbul iç bir aktivitede görüşürüz.
maalesef hiçbir ekipmana sahip değilim, önce ekipmanları edinmem gerekiyor, daha sonra trekkingle ilgili biraz okumam gerek sanırım. bilmediğim çok şey olduğunu düşünüyorum. sanırım gruba dahil olmak işin en son adımı olacak.
Selam Zerrin ben Hatice Burhaniye' den sana ve tüm hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun. Sizleri şimdiden kutları, keşke bende sizlerle olabilseydim ama mümkün değil. Sizlere sağlıklı kamplar diliyorum.
Sevgili Pınar, ekipman gerçekten gerekli, daha önce uzun mesafe yürüyen kişilerle birlikte yürümeni öneriyorum, deneyimli kişilerden bilgi edinmen çok kolay olacaktır, güzel etkinlikler diliyorum
mimarpinar' Alıntı:
maalesef hiçbir ekipmana sahip değilim, önce ekipmanları edinmem gerekiyor, daha sonra trekkingle ilgili biraz okumam gerek sanırım. bilmediğim çok şey olduğunu düşünüyorum. sanırım gruba dahil olmak işin en son adımı olacak.