Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,007

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar bana müsade ben kaçtım hepinize hayırlı geceler.

faruk bey hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.artık bilgi alabilceğimiz arkadaş sayısı artıyor. :smiley:

corehunn' Alıntı:
Arkadaşlar selam; benim arabaya (5.2 Grand cherokee) 31 - 10,5 lastikler olur mu acaba? 5 cm civarı yükselttik arabayı. Gözümüz kapalı Maxiss siparişi vermek zorunda kalıcam. Bir bilen konuşsun lütfen.

benim aracı 40mm yükselttim.245x75x16 lastik taktım dönüşlerde kollara hafif sürtmeler yaptı onuda limit civatalrından ayarladım.sorun yok .foto ya bakıp kıyaslaya bilirsin.önden 25 mm den başlayan açıklık arkaya doğru 65 mm ye kadar çıkıyor.
05-07-07_1548.jpg

Korhan, Ümraniye Sanayi'ye gelirken önünden geçtiğin Shell'in yan sokağında kamyon ve otobüslerin yıkandığı
bir yer var. Ben her salı oradayım. İyi bir alt yıkama ve kuru yağlama 25 YTL + 5 YTL bahşiş, yanında da bir çay bedava.
Arkasından da Hasan ustaya gidip tüm alt ve üst (yağ, mafsal, burç) kontrollar ve fren kampanalarının sökülüp temizlenmesi ve kontrol edilip ayarlanması işlemi...
Arabayı hafifletmek için de sıkı bir rejim gerekir, ;) keseceksin yağını suyunu...

corehunn' Alıntı:
abi gider mi bu koskoca TIR yağsuz susuz; hadi araba desen eyvallah :smiley: :D

Ufaık ufak alıştırırsın sen onu... giderlerde azalır biraz, baksana makina devreye girdi. Artık her hafta arpalık ister.

Faruk Bey XJ'niz hayırlı olsun...
Xj lerin sayısının artması cok sevindirici.Aracınız gerçekten cok guzel hazırlanmış kazasız belasız sürüşler.

Faruk beyciğim hayırlı olsun, Allah kazasız sürüşler versin :smiley: Özellikle o kalın dodiklere hasta oldum ;D

çok güzel olmuş . kazasız belasız bol çamurlu geziler .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR