Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,646

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

1980'li yıllarında charlie'nin meleklerinden olan Farah Fawcett'de kanserden ölmüş, yıl 2009, sevgili Cameron Diaz, Drew Barrymore ve Lucy Liu kendinize iyi bakın

İkiside allahın sevgili kullarıymış mübarek gecede üldüler allah rahmet eylesin. 8) 8) 8) 8)

Michael Jackson Gezenbilir üyesi olsaydı neye ilgi duyardı diye düşündüm.. Herhalde Doğa Yürüyüşü (Trekking) olurdu... Bundan da en çok Ceranus mutlu olurdu.... Çayırda, yaylada Moonwalk yapar dururdu :smiley:
Sabaha karşı son haber olarak TV ekranında haber yazısını ilk gördüğümde aklım kısa süre bocaladı .Yazan isim, Amerika 'da bir senator falan diye düşündüm.Yazıyı bir daha okuyunca inanamadım...:(
Hey gidi , koca çınar !! rüzgar seni de deviriverdi.......Toprağın bol olsun........

Kalp bu Çalar saat gibi hık der durur... Akıl gibi nankördür unutur yaşamayı nefes almayı güm güm atmayı ve kimsiniz necisiniz önemsemez.... Ölülerin arkasından iyi konuşunuz desturuna uyarak severdim ayrıca Mekanları sahneleri gibi ışıklı eğlenceli olsun.....

azrail çıkacak sanırım.starlar için vip doğum vip yaşam vip hastane vs var vip azrail varmıdır acep?yoksa sıradan cuppeli tırpanlı azrail servisimi onlarada

Gerçekten müzik yapıtları, sahne şovları ile çok beğendiğim bir sanatçı idi, ne kadar doğru bir saptama yapmışsın moger, O'nunla Doğa Yürüyüşü yapmaktan çok keyif alırdım, sadece ben değil bütün Gezenbilir Ailesi Trekkingcileri de büyük keyif alırlardı eminim.. Çok çok üzgünüm bu kadar kısa bir yaşam hele yapacağı konserleri düşününce daha çok erkendi, ışığı bol olsun...

moger' Alıntı:
Michael Jackson Gezenbilir üyesi olsaydı neye ilgi duyardı diye düşündüm.. Herhalde Doğa Yürüyüşü (Trekking) olurdu... Bundan da en çok Ceranus mutlu olurdu.... Çayırda, yaylada Moonwalk yapar dururdu :smiley:....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR