Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,660
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Jyrays' Alıntı:
Tuncay, inşallah benden konuşmıyorsun? :eek:

http://www.sahibinden.com/ozel_fiber_kasali_arazi_canavari_cj-_5-68WQQaXQQ13231457WQQpXQQdisplayitem

Dursun, trial etapi nereye yapalım? Benim içim Kemerburgaz Belgrad orman çok kolay, her zaman gideriz, önce senin arabayla, sonra benim ki ::smiley:

abi bana uyar yanlız benim makina bir hazır olsun şöyle damına bir kac boru kaynatayım citen yapalım bir etap makinaların kemikleri oynasın yerinden

Etiketler

yurki hic sana dermiyim massallahi var senin kinin.... Abiya atv alicagim....yada alt takimi aaglam olan bide rollgage yapqcqgim bi jimny

ben bitane samu aldım bu işler için makineyi kesip bicmeye başladık ufaktan trial için adranalin tavan yapacak

tuncaaayy' Alıntı:
yurki hic sana dermiyim massallahi var senin kinin.... Abiya atv alicagim....yada alt takimi aaglam olan bide rollgage yapqcqgim bi jimny

Eyvaaahhhhh....! Tuncay...? nereye koşuyorsun sen....? :smiley:

Jyrays' Alıntı:
off-road nedir???

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29046.msg249965#msg249965

off road iyi bir şeydir bünyeye iyi gelir ruhu besler bedeni dinc tutar insanı kendiyle barışık yaşamaya yöneltir şehrin ve istanbul trafiginin stresinden insanı uzaklaştırır güzel dostlar kazandırır

Jyrays' Alıntı:
Tuncay, inşallah benden konuşmıyorsun? :eek:

http://www.sahibinden.com/ozel_fiber_kasali_arazi_canavari_cj-_5-68WQQaXQQ13231457WQQpXQQdisplayitem

Dursun, trial etapi nereye yapalım? Benim içim Kemerburgaz Belgrad orman çok kolay, her zaman gideriz, önce senin arabayla, sonra benim ki ::smiley:

dogru dersin abi belgıratın kemerburgazın içinde dogal etaplar var bu iş için önümüz yaz sular camurlar biraz cekildimi bol kavisli dik cıkışlı yerler olacaktır orman içinde ben gecen yaz göller bölgesine giden bir rota izlemiştim kışın yolu topragı şekilden şekile sokmuş yagmur suları kuruyuncada mütiş bir etap olmuştu aracın nerdeyse tekerleklerinden biri yada ikisi boşta kalıyordu bazı yerlerde yan yatmasındiye halatla vincle baglayıp dönüşler yapıyordum

Harikaaa... Bende benim vataraya yapsam böyle zıpkınla dalarken iyi olur. İstediğin yere çek vur balığı dön yorulmadan;D;D;D

lada nivanın deniz altı özelligide var daha başka ne cefherleri varda farkında degil milet gerci ben artık niva kulanmıyorum sattım güzel canavarı güzel makinaydı artık suzukı samurai var hafif ve kıvrak tavanıda acık devrilsede sorun degil iki kişi kaldıra bili yor

merhaba abiler aracın uzerine hazır veya yapma olarak acık port bagaj nereden veya nasıl temın edebiliriz.?8 mart takı gezide birtane grand cherokee de güzel ufak bir acık port bagaj vardı.

arkadaşlar herkeze merhaba. ben yeniyim .birşeyler yazmak paylaşmak ve sormak istiyorum.ama nasıl nereye yazacağımı bilemiyorum .yardım lütfen.

tekrar merhaba.merak ettiğim konular hakkında konu başlığı nasıl yaparım nerden başlarım. yoksa sadece açık konularamı yazabilirim. kendim birşeyler denedim başaramadım

Ana sayfaya gidip orada istediğiniz ana grubu seçin (ör: serbest muhabbet) açılan bu sayfada sağda "yeni konu" bölümünü açın, istediğiniz başlığı yazın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR