Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 592,042

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Teşekkür ederim , sizinde yol göstermenizle araç üzerinde biraz oynama yapmayı düşünüyorum.

Araç V8 değil , 2,5 turbo diesel 300 tdi. sanırım 4 silindirli.

Bakalım artık zaman ne göstericek :D

ilk etapta şehiriçinde ve piknik tadındaki gezılerde aracı denemek istıyorum acıkcası :smiley: daha sonra yazdıklarınızı düşünecegim bende sanırım : )

cüneyt bey aramıza hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun iyi günlerde güle güle kullanın

Cüneyt bey aramıza hoşgeldiniz....Aracınız hayırlı olsun..iyi bir seçim...Dizel oluşu mükemmel bir avantaj...Lpg ile falan uğraşmazsınız ve düşük devirde yüksek tork arzide iyi bir ayantajdır..Buji ıslandı derdide yoktur :smiley:

Önceleri çayır çimen piknik denir sonra gelsin Off_road.. :D

Bu araç hakkında bilmek istediğiniz çoğu şeyi, aynı araçın sahibi Deep(Mert) size açıklayabilir...

Cüneyt bey hoşgeldiniz, aracınız çok güzel hayırlı olsun, otomatik olmasının şehir içi rahatlık avantajının yanısıra ECU ile oynayıp tamamen usulüne uygun güç artırımı yapmanız mümkün, malum 300TDI in tek sıkıntısı hantallık :smiley:
görüşmek üzere

mogzilla' Alıntı:
Jeep sahipleri için

582207.jpg

Jeep i olanlar yanıma 10 adet siyah 10 adet sarı renkte hazır :D

cuma günü benim ve Farukun arabası için amerikadan ısmarladığımız bazı parçalar geliyorda obakımdan öyle dedik .Merak etme gizli bir operasyon yok ;) ;D

Sevtap sen ne yağtın pajeroyu İlyas usta gelip alacaktı arabayı , aldımı.Yoksa hala çamurlu çamurlu duruyomu kapının önünde :D :D

Ne yazık ki hala öyle duruyor...İlyas Ustanın kardeşi çekici getiririz deyince erteledim.Faruk o aracı getirebildiğine göre çekici şart değil diye düşünüyorum,bu konulardan anlayan bi arkadaşım bakıcak,sonra İlyas Usta'ya götürecem.Artık ne gerekiyorsa...Çamuruna gelince komşular acımış,biz yıkarız diyolar ama altına karışmıyolar :D

uğur abi; bu çıkartmadan bana da ayırırsın değil mi? Haa; bir de ön kaputun üzerine maxi ebatlarda bi tane reca pls... ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,720
Kayıtlı Üye Sayımız
166,552
Kaydolan Son Üyemiz
TA3OF

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR