Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkesin gönlü olsun...kimse kırılmasın diye birbirimize öncelik saygısı yapmaktan,mecburen güzergah için kararlar zor çıkıyor..Yoksa başka nedeni yok...herkes gezmek için bileylenmiş
Pazar sabah 9 İKEA....Saatlerinizi şimdiden kurun...Akşama kadar bir kurtlarımızı doya doya dökelim yahu..
Kahvaltı için bir yer biliyorum yol üstü..Köy kahvaltısı...orada yaparız..sonra devam...Gözlemecilerin yeri var ya orada MOLA gözleme evine gidelim....sonra devam ...
arkadaşlar işler acaip yoğunlaştı ve hafta sonu aranıza katılabilmek için bitirmeye çalışıyorum o yüzden yazamıyorum şimdi okudum yazdıklarınızı
Yücel sana tekrar geçmiş olsun ayrıca suat bey size de geçmiş olsun
bu pazar günübirlik olursa ben de katılmaya çalışacam ama kamplı zor görünüyor benim için genede kamp olursa ve bende işleri bitirebilirsem uçarak gelirim
gidilecek yer konusunda da sizlere kalmış ben sizlerle bir arada olduktan sonra fizan turu bile yaparım ;D
valla abilerim arkadaşlarım; yükselin denizli önerisine ben çok sıcak bakıyorum. malum işlerden vakit bulup sadece off-road yapabiliyoruz, bu sene denizi unuttuk. Şile de buluşup denizli menüye evet diyelim desem?