ilk sıraya kendini,ikinciye beni yaz dostum, ama araya bir iki toyata felan alalım vinçlemek için lazım olabilir.Tempus' Alıntı:şöyle 50 araçlık bir LR buluşması ne zaman yapıcaz yahu?
ORHANBIYIKLI' Alıntı:ilk sıraya kendini,ikinciye beni yaz dostum, ama araya bir iki toyata felan alalım vinçlemek için lazım olabilir.
akşam akşam üzmeyllim adamları daha kendilerine gelemediler.Tempus' Alıntı:cihan abiyi çağırırız ve mücahiti ;D ;D ;D
ORHANBIYIKLI' Alıntı:mehaba'lar kısırkaya mı orası?
hoşgeldin hakan, senide aramızda görmek sevindirici.H@K@N' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar
Uzun süredir forumu takip ediyorum nerdeyse offroadla ilgili ne kadar konu varsa okudum.Fakat bir 4x4 üm olmadığı için aktif bir üye olamadım.Yeni bir 4x4 aldım ve bundan sonra elimden geldikçe marmara bölgesindeki tüm organizasyonlara katılamaya çalışıcam yeterki haberim olsun.
Adım:Hakan
Meslek:Satış temsilcisi/İthal gıda ürünleri
Eğitim:Beykent pazarlama
Araç:Nissan Pathfınder 99 model(Şuanda 1 yıldızlı)
Notaha önce gezip bilenlerin tanışma köşesinde kendimi tanıtmıştım fakat doğru yer burasıymış sanırım
ayyyynen katılıyorum şase oturmuş ise ve arabada olmazsa olmaz offroad kriko ve 1 adet ceviz zemin şöyle 30 cm2 veya vinç yoksa hiiiiiiiiiiç şansın yokORHANBIYIKLI' Alıntı:Yolda kalmam ,kendimi çektirmem,vs vs deme ne olur, Ankara 10-11 nisan etkinliğinin ,resim ve videolarına bakmanı öneririm,bu çekişme'lerimiz tamamen karşılıklı sevgiden ,çok çiddiye alan arkadaşımız yok Allahtan. şaseyi oturtduktan sonra ,bırak marka modeli ,landı. toyatayı,traktörün bile yardımını kabul edersiniz (300tdi lr sahibinden tecrübe ile sabit ???)Tanrıya şükür kimse kimseyi arazide bırakmaz ,bellimi olurbelkide siz beni viçler'siniz ;D ;D ;D ;D ;D
Hoş geldin özgür kardeş, sen hiç büyüme ,hep böyle şirin ve temiz kal E'mi.roverman' Alıntı:Herkeze merhabalar,
Yaklaşık 2 yıldır babamın gezenbilir ailesinin mensubu olmasına dayanamayıp bende bu ailenin içinde olmaya karar verdim ve üye oldum.Sanırım
aranızdaki en küçük gezenbilirci benim ;D ve bununlada gurur duyuyorum çünkü bu off-road virüsünü diğer abilerim gibi bende kaptım.Katılabildiğim kadar etkinliklerinize katılmayı umut ediyorum.
Adı-soyadı: Özgür
Yer : Ankara
Araç : Henüz yok ilerde olması umut ediliyor
Traktör bile ,adama ambülans gibi görünür.tayfun61' Alıntı:ayyyynen katılıyorum şase oturmuş ise ve arabada olmazsa olmaz offroad kriko ve 1 adet ceviz zemin şöyle 30 cm2 veya vinç yoksa hiiiiiiiiiiç şansın yok
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Hoş geldin özgür kardeş, sen hiç büyüme ,hep böyle şirin ve temiz kal E'mi.
O kadar önemli değil ,zaten bizim girdiğimiz yerler ,üç aşağı beş yukarı aynı gibi ,saygılar..rkayaci' Alıntı:Merhaba, şile nin köylerinden birinin kumsalı..beykoz offroad grubunun düzenlediği bir offroad gezisi olduğundan tam lokasyonunu bilemiyorum. Ama forumda aratırsanız detaylı resimleri vardır.
Saygılar
tayfun61' Alıntı:ayyyynen katılıyorum şase oturmuş ise ve arabada olmazsa olmaz offroad kriko ve 1 adet ceviz zemin şöyle 30 cm2 veya vinç yoksa hiiiiiiiiiiç şansın yok
ORHANBIYIKLI' Alıntı:hoşgeldin hakan, senide aramızda görmek sevindirici.
Bata çıka öğreniyouz,kayseri etkinliğine katılabilmek için elimden geleni yapıyorum ,kesinleştire bilirsem,takıl bana.sana yardımı olacak tek şeyH@K@N' Alıntı:Teşekkür ederim üstadım nerdeyse tüm forumlarda bi yorumunu okudum ilk organizasyonda tanışmayı istediğim insanlardan birisin.sen ve senin gibi offroad konusunda bana çok katkısı olucak tüm arkadaşlarla en yakın zamanda tanışmayı bekliyorum...