Jyrays
CJ-5
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Ama Cj buradan rahat geçerdi...
Ama Cj buradan rahat geçerdi...
Jyrays' Alıntı:Ama Cj buradan rahat geçerdi...
ndoganci' Alıntı:gittim gördüm yedim içtim gelldim
Naci bey meraktan landroverle mı gidip orda gözde mi oldunuz?ndoganci' Alıntı:gittim gördüm yedim içtim gelldim
ndoganci' Alıntı:biz 2 LR Hüseyinle beraber giittik, sağolsun Cüneytlerle beraber çok güzel bir piknik yaptık ve 2.etaba konvoya katıldık... güzel bir pazar günü geçmiş oldu ancak Dursun'un içinde bulunduğu araç bir kaza atatmasa çok daha iyi olacaktı... neyse mala gelsin de cana gelmesin derler ya...
araçları elimizden geldiği kadar saklamaya çalışsakta ( bir fili kiraz bahçesinde ne kadar saklanırsan o kadar saklanıyorlar... ) arka camın tozlarına yazılan XXXX yazısıyla yırttık işi
tv çekimi vardı, Hüseyinle beraber röportaj verdik, XXXX'leri ne kadar sevip beğendiğimizi anlattık ...
özet, çok keyifli bir gündü
ndoganci' Alıntı:çok komik oğlum, piknik alanına geldik başladım hapşırmaya... belki 20 defa üstüste... meğer benim xxxx alerjim varmış, nereden bileyim hiç o kadar fazla xxxx in olduğu yerde bulunmamıştım...
figo' Alıntı:Ufuk abi sen de alerji oldun mu? önde arkada defender görünce okadar xxxx lerin içinde.
figo' Alıntı:Ufuk abi sen de alerji oldun mu? önde arkada defender görünce okadar xxxx lerin içinde.