jeep' Alıntı:Şarkı :Ceza Feat Killa Hakan Delight
Diğer yoruma geçecek olursak. Camel tropy de kullanılan defenderlardan o donanımdan kaç tanemizde var. Bunu merak ediyorum. Ayrıca kaçımız o kadar malzemeyi yükleyip aylarca tropy e çıkıyor. ;D
;Ddronder' Alıntı:land cı lar bişey mi dedi ;D ;D ;D
expetion ise konu rubicon derim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25325.msg208273#msg208273
çaktırma önder
bu arada fatih abi o resimler çekilirken nejla abla neredeydi ???
Tempus' Alıntı:Son dönemlerde dicovery ler yapiyordu o işi defenderlar yoktu
örneğin benim LR discovery alma nedenim, türkiye içerisinde doğu, güneydoğu, ege, akdeniz gibi yerlere asfalttan otobandan gidebildiğim kadar gidip sonra araziye girip yoluma devam etmek. yanımda kamp malzemelerim, fotograf malzemelerim ve belki 3 tane yol arkadaşımla ve onların malzemeleri ile.
aynı şekilde gelecek yaz orta asya da aral gölü, azerbeycan ve diğer türki cumhuriyetlere yapılıcak 1 aylık bir gezi planlıyorum. afaltta binlerce kilometre yol alıp sonra kurumuş göl yataklarına , dağ yollarına girmeyi planlıyorum. yine aynı şekilde bagaj full malzemelerle ve en az 2 kişi bir araçda.
bunları cj ile yapabilirim diyorsan birşey diyemem
ama belgradda sen babaanne yokuşunu çıkarsın ben izlerim standart donanımla
teşekkürler şarkı için
Fatih yavaşşş..fatihoz66' Alıntı:şimdi bunu yapmayı teklif ediyorlar kabul etmiyorum ;D
jeep' Alıntı:İstanbul a gelip denemek isterdim o yokuşu. Bizim CJ leri hazırlama mantığımız da bu zaten. Babanneden çıkmak. İşin ilginç yanı dünyayı gezmek için yapılan araçlarla babanneyi de çıkarım deyip toz kondurmayanlara lafım. Her aracın ayrı özelliği vardır. Biz babanne çıkarız siz eşya, adam ve av köpeği taşırsınız. Bunlarla da binlerce km gidersiniz. Kuru göl yataklarını görür resim çekersiniz. Biz o kuru göl yataklarında batmaktan hoşlanıyoruz ;D