Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,930
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Fatih bey mutlaka tabor da iyi bir markadır.Ama bu tip ürünlerin kalitesini kullandıkça anlarız.Çok yaygın kullanımı olmadığı için de ben cesaret edemem kullanmaya.Verdiğimiz paralar 1 ailenin 1 ay geçimini sağlar dikkatli seçim yapmak lazım.Kim bilir belki de tabor en kaliteli üründür.Bunu yaygın kullanıcılardan sorup test etmek lazım.
fatihoz66' Alıntı:
valla arkadaşlar ben ikisinin ortası tabor marka diyorum

Etiketler

Beni 2. sıraya yazabilirsiniz.Yada listeyi başlatın ben kendimi ekleyeyim.
4 L' Alıntı:
marka sorun değil ikisinden de getirtilebilir diye düşünüyorum yeterki niyetler beyan edilsin listemiz ortaya çıksın

4 L' Alıntı:
marka sorun değil ikisinden de getirtilebilir diye düşünüyorum yeterki niyetler beyan edilsin listemiz ortaya çıksın

Çağlar hatta bu konuda bir başlık bile atılıp duyurulabilir ne dersin ,başlık linki de imzadan verilirse daha da fazla gören okuyan olması muhtemeldir...... :smiley:

En azından 336 sayfa gibi yoğun bir yazışma trafiğinde zor bulunan bir açılım olmamış olur.... :smiley:

Katılıyorum Ergican bey. Sayfalar uzadıkça ilgi azalıyor.En güzeli yeni başlık altında hazırlamak listeyi.
eeg52' Alıntı:
Çağlar hatta bu konuda bir başlık bile atılıp duyurulabilir ne dersin ,başlık linki de imzadan verilirse daha da fazla gören okuyan olması muhtemeldir...... :smiley:

En azından 336 sayfa gibi yoğun bir yazışma trafiğinde zor bulunan bir açılım olmamış olur.... :smiley:

Ergun kardeşim sen de anladın atların Ferrariden yavaş osuğunu değil mi ?...... ;D

nazifayvazoglu' Alıntı:
Fatih bey mutlaka tabor da iyi bir markadır.Ama bu tip ürünlerin kalitesini kullandıkça anlarız.Çok yaygın kullanımı olmadığı için de ben cesaret edemem kullanmaya.Verdiğimiz paralar 1 ailenin 1 ay geçimini sağlar dikkatli seçim yapmak lazım.Kim bilir belki de tabor en kaliteli üründür.Bunu yaygın kullanıcılardan sorup test etmek lazım.

ben şunu söylemek istiyorum benim taborun reklamını yapmak gibi bir niyetim yok.Ama dünyanın kabul ettiği warn bu markayı üretiyor ve içine koyduğu garanti kartına warn diyebiliyorsa bence üç seçenek içinde en iyisi bu diyorum.warn gibi markayı hala test etmek istiyorsan senin bileceğin iş

Tabor u 2 sene en ağır şartlarda kullandım. Hiç sorun çıkmadı. Hatta en son kömürlerini değiştirdim. Düşünün kömürleri bitene kadar kullanmışım. Sonra sattım warn aldım 9000İ . Warn ilk gezide kumandasının platinlerinin meme yapması sonucu beni bayağı güç durumlara soktu. İçimde keşke Tabor u satmasaydım dedim. Bence tek farkları aksesuar ve dış kasa farklılığı. Birde kumanda farkı var ki bence taborun ki daha kalite. Tabor un içini gördüm warn dan hiç bir farkı yok. Yeniden alacak olsam Tabor alırım. Arada ciddi fiyat farkı var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR