Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,484
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Hayır Ufuk bey; sezonun ilk yarışı 28 şubat/ 1 mart tarihlerinde,daha doğrusu sadece 1 mart pazar günü.Ama gelmek isteyen ctesinden gelebilir,muhabbet,sohbet,şilede balık,rakı falan. ;D ;D ;D

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Bu arada 12 günlük 6000 km Anadolu gezisene CJ ile gitmeye karar verdim. :p
Bu aysonuna kadar haber alamazsanız hakkınızı helal edin :smiley:

önce hayırlı yolculuklar dilerim.. Geçen sene Land rover ile 2300 km yapmıştık 13 14 gün sürdü fakat gezdik baya güzeldi. istanbul iznik sonra kuşadasına kadar kıyı kıyı kamp yapa yapa uludağ sipil ve kazdağları çok güzeldi amma defender i bilirsiniz 2.5 benzin olunca bir de 2 3 araç sanız hızınızı 80 km sabitleyeceksiniz :smiley: bazen kaptırdığımız zamanlar oldu gerçi fakat az 15 günlük yaz tatilimi böylece geçirdim bu güzel oldu... Sanada iyi eğlenceler dilerim dikkat li seyirler...

Ekpedisyon aracı :smiley: Abi bize sık sık resim yollaman lazım....
6.000km'den sonra İpekyoluna çıkalım, 3-4 CJ Çin'e gidelim ;)

Jeep34' Alıntı:
Bu arada 12 günlük 6000 km Anadolu gezisene CJ ile gitmeye karar verdim. :p
Bu aysonuna kadar haber alamazsanız hakkınızı helal edin :smiley:

Jeepcj7' Alıntı:
Ekpedisyon aracı :smiley: Abi bize sık sık resim yollaman lazım....
6.000km'den sonra İpekyoluna çıkalım, 3-4 CJ Çin'e gidelim ;)

Ömrünüzü bu işe adarsanız neden olmasın, hemde tarihe geçersiniz ;) Fakat planı merak ettim tek gidişmi, gidiş-dönüş mü? ;D

Bizim ailede 2 tane CJ var ve bu ikiside hergün kullanılıyor yani günlük araç olarak.Bir tanesi ben bildim bileli bizde ,hala canavar gibi, benim kullandığım da 3 senedir bende ve hergün kullanıyorum.Düzenli ve doğru yapılan bakımlarla araçta hiç bir problem olmaz.Ben CJ m ile bırakın Ankara'yı dünyanın öbür ucunu yine giderim :smiley: :smiley:

Türkiye - Çin - Türkiye CJ gezisi ;

Listede Son Durum

1- Orkun Baykal
2- Göktuğ Güzelbey
3- Sami Karmutoğlu
4- Uğur Kalaycı
5- Wrangler Cem
6- .

Yok mu arttıran ;D

Listede Son Durum

1- Orkun Baykal
2- Göktuğ Güzelbey
3- Sami Karmutoğlu
4- Uğur Kalaycı
5- Wrangler Cem
6- Yüksel Uysal :p (Macera benim göbek adım :D :D)
7- ...

Yok mu arttıran

LR.cıların gazına gelmeyin arkadaşlar, expedisyon onların işi her hafta sonları ekspedisyonla geçiyor :p ;D

Arkidişler,bence cj lerde bu yaşa rağmen biraz uzunyolu becerebilirler heralde,Tanju(mobyletteboy),mobylettle heryere gidiyor,onlarda gider diye düşünüyorum.:smiley::smiley::smiley:

yuysal' Alıntı:

Listede Son Durum

1- Orkun Baykal
2- Göktuğ Güzelbey
3- Sami Karmutoğlu
4- Uğur Kalaycı
5- Wrangler Cem
6- Yüksel Uysal :p (Macera benim göbek adım :D :D)
7- ...

Yok mu arttıran

Benim suzukiyi de katalm rehberlik eder, iyi bilir oraları...memleketi ya

arkadaşlar yarın(15/02/2009 pazar) şileye şimdilik bir unimog,bir xj ve bir cj gezmeye ;D ;D gidiyoruz.saat 10 gibi orda olacagız..katılmak isterseniz bekleriz.bana 0 532 287 25 08 nolu telefonumdan ulaşabilirsiniz.. selamlar saygılar..

tugsan75' Alıntı:
Arkidişler,bence cj lerde bu yaşa rağmen biraz uzunyolu becerebilirler heralde,Tanju(mobyletteboy),mobylettle heryere gidiyor,onlarda gider diye düşünüyorum.:smiley::smiley::smiley:

Tabiki gidebilirler, Bisikletle dünyayı gezenlerde var, kanoyla okyanus geçenlerde ;D ama bunu yapanlar 6 milyarda 1-2 kişi ;D

bisikleti bırakın yürüyerek yola çıkan bayanlar dünyayı dolaşmak için ama gebzeyi ileri geçirtmeyecek sapıklarda var bizde....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR