Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,261
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

şile tarafına ayarlayabilirsiniz mesela bu hafta sonu goodyear cup var zaten...

Etiketler

buda sinop usülü arac yikama .....

IMG_1537.jpg

IMG_1539.jpg

merhaba arkadaşlar bu gün hava yağmurlu gibi gözüüyor fakat trakyanın bircok yerine yağmur düşüyor bu hafta biz yine sanslıyız gideceğimizyerler komple camur:d

beylikdüzünde düşünürsek ewet birz uzak ama kumsal ormanlık arazi +yarış var 110 km fin sizin ordan bide ben cumartesi gidince pazar akşamı dönüyorum ondn zevkli oluyorr bekarlık sultanlıktır :smiley:

avrupa yakasında diyorsanız ben her zaman bahçeköy ayazağa ve kemerburgaz arası orman arazi ve yolları muhteşem oluyor trabzonsuyu bentler filan bir rota cizilebilir camel etabı mesela çamura bulanmadan çıkmak imkansızdır :smiley:

Sitemizin formatının dışında kalan konular ile alakalı resimler silinmiştir. Lütfen bu tür resimler yüklemeyiniz.
İyi paylaşımlar dilerim.

hayırlı akşamlar bölümleri geziyorum ben blamamış olabilirim yapıla yenilikler ve kaç paraya yapıldıgı nereden ve kaça alındıgı yazılmış bir bölümümüz varmı .....mesela lastik x satıcı x fiyata aldım veya oktay usta aracın bu kısmını x fiyata yaptı ..... bu yazılan yazılar araç toplamak isteyen arkadaşlara iyi örnek ve pusula olmazmı yada bunlar varsa bana yerini söyleyin lütfen

merab defender110 aldım dahayenı de bunu nasıl top latıcam onu dusunuyom aracın kaportası daha dogrusuken dının komple bakım dan gec mesı gerekıyo askerıyeden cıkma oldugu ıcın acaba bunu uygun yollo nasıl toplarım yardım cı olursanız sevınırım. istanbul anadolu yakası da ıkamet edıyorum

camel sağlam etap ama biraz daha yağmur lazım.... o zaman unutulmaz bir gezi olur.

oktaycj 6' Alıntı:
hayırlı akşamlar bölümleri geziyorum ben blamamış olabilirim yapıla yenilikler ve kaç paraya yapıldıgı nereden ve kaça alındıgı yazılmış bir bölümümüz varmı .....mesela lastik x satıcı x fiyata aldım veya oktay usta aracın bu kısmını x fiyata yaptı ..... bu yazılan yazılar araç toplamak isteyen arkadaşlara iyi örnek ve pusula olmazmı yada bunlar varsa bana yerini söyleyin lütfen

garaj bölümünde şahızların araclarına yaptıkları hakkında detaylı acıklamalar mevcut sanırım orda kişilerle yazışıp sormak istediginiz her şeyi sora bilirsiniz bende görmedim sayfalar içinde acıklanan bir fiyat yani şu cantı şu fiyata aldım bu lastik bu fiyattır diye gerci rakamlar oynaktır gecen bir arkadaşımız lastik fiyatı almış bu kadara burda buldum diye bende kendisine dogru adrese yönlendirdim ve oldukca uygun fiyata almıştı bunun gibi olur herhalde yönlendirmeler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR