Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,606

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Jeepcj7' Alıntı:
Youtube geri gelmiş... bu sefer akıllanmıştır inşallah ;D ... youtube'u Google almıştı, Google Turkiye ne yapıyor bu konuda acaba...

ben ekstra program falan kullanmıyorum şimdi kontrol ettimde youtube hala kapalı yani hala akıllanmamışlar :D

haha yine kapanmış youtube 3 saat açık kalabildi... bravo valla..

Bead lock diyorlar, lastikleri çok düşük havalı kullandıkları için yanaklar janttan çıkmasın diye çember takılıyor çevresine... ama orda gözden kaçan arka lastiklerinde dönmesi :smiley: 2. denemesinde arka lastiği joystickle hafif sola çeviriyor..

jeep' Alıntı:
bu lastikler en az 46 filan. birde jantlar parçalı oluyor, bizim kamyonlarda kullanılan çemberler var ilave.

hiç dikkat etmemiştim gerçekten dönüyor yaw.. Bu işin sonunu bulan olmamış bende bulamayacağım, optimum bana yetecek gibi..

Öyle eski olmakla yada yeni gelmekle bişi olmuyor. Jeep manyaklığının ötesine geçip nereye kadar gidebiliriz onu ölçüp, birbirimize sunuyoruz. Üstelik bunu resim ve video ile belgeliyoruz.

Herkese merhaba ben gökalp geçenyıl gezilerinize pek bi katılırdım ama sonra beni ellerinizle son bi geziyle askere yolladınız. Ben askerden geldim ewlendim. Düğünüme çağıramadım ama en azında n dawetiyemi ve düğünden birkaç resmimi yolluyorum. Umarım gezenbilire layık bir gelin damath olmuşuzdur. R

resimler tamammen gerçektir.
Gökalp & Beyza SAKLI
http://s227.photobucket.com/albums/dd199/alfinger/?action=view&current=n674383914_809942_8404.jpg

Gökalp tekrar tebrik ederim. Resimlerini buradan taşıyıp ayrı bir konu başlığı açtım : Linki :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16218.0

Mehmet (cartop), Oktay (okii) ve İlhami (ilhamiyildirim) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

buggy benimde hayalim her zaman kendi elerimle yaptıgım bir buggy hayal etmişimdir bu işin bence son noktası buggy

ben o kadar abartılı bişey düşünmüyorum aslında 250 cc motosiklet motorlu bişeyde iş görebilir (şanzımanı karbüratörü üzerinde)

piyasada uygun fiyata bulunabilse 400-500 cc lik bi motor dahada ii olur aslında ama şimdilik rafta :D

sezgin hocam bende motosiklet motorlu zincir aktarmalı ve dört tekerden cekişli tek kiişilik bir alet planlamıştım motor içinde hondaların 750 lik dört silindirli makinaları kafi tabiki daha büyünü bula bilirsem ala tabi şuanda sadece bir düşünce şeklinde

seninki benimkinden çok uçukmuş hocam :D

750 lik makinayla da tutulmaz süper gider be

zincir aktarma ve 4 çeker ??? ikisi bir arada çok sorunlu olur abi yaptın mı biraz daha kasacaksın aktarmayı bu şekle çevireceksin

4x4buggydikkat.jpg

tabi bunları yaptıktan sonra (750 lik honda + 4x4 aktarma + şase ) ciddi bi maliyet gerektirir

onun yerine alacan bi willys parçalayacan :p (yedek parça sıkıntısıda olmaz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR