Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,972

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Jeepcj7' Alıntı:
Bu adam nerde yaw??? ormanda falan mahsur kalmış olmasın... :D

Ya bende o arkadaşı en son salıncakta sallanırken hatırlıyorum.Oradamı unuttuk acaba.Valla unuttuysak çok ayıp etmişiz.,belkide hala sallanıyodur. :D :D

yuysal' Alıntı:
Serhat yorulmaz kardeşim sen şimdi bizim arabaları yıkarımmı diyorsun?Eminmisin.Bizde araziden çıktıktan sonra araçları yıkatıcak yer arıyorduk. ;D ;D
yüksel ben bu hafta arkadaşın mekanına gittim kendisi yoktu elemanı arbayı yıkadı ama dükkanı nasıl temizledi bilmiyorum.

Erhan abi bende şimdi o mesaja senin arabanın fotosunu ekliyordun mesajını görünce geri çektim.Demek senin arabayı yıkadılar ha Valla helal olsun.Her yıkamacı yıkamıyorda o bakımdan yazdım.

Tamda bugün Yücel'i aradım..Sende buraya yazdın Orkun :smiley:.. Merak ettim sağmısın dedim.. O da hepimizi özlemiş :smiley: Yoğun çalışıyormuş..Ladayıda satmışlar..Foruma da girmiyosun dedim..İnşallah gönlüne göre bir araç alır :smiley:

serhat beyin haberi varmı bilmiyorum ama eleman benim arabayı bir daha yıkarmı bilmiyorum tam 2 .5 saat uğraştı bır daha ki sefere işi bırakır gibi geliliyor bana.

hayırlısı olsun... suzuki duruyorsa önümüz yaz nasıl olsa :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Tamda bugün Yücel'i aradım..Sende buraya yazdın Orkun :smiley:.. Merak ettim sağmısın dedim.. O da hepimizi özlemiş :smiley: Yoğun çalışıyormuş..Ladayıda satmışlar..Foruma da girmiyosun dedim..İnşallah gönlüne göre bir araç alır :smiley:

erhanranger' Alıntı:
serhat beyin haberi varmı bilmiyorum ama eleman benim arabayı bir daha yıkarmı bilmiyorum tam 2 .5 saat uğraştı bır daha ki sefere işi bırakır gibi geliliyor bana.

Ben de sırf bu yüzden yıkama makinesi aldım kendim yıkıyorum. ;)

Bende aldım ama mahalledeki komşular artık laf etmeye başladı. En azından kabasını alsalar yeter bana.

Yüksel yıkama makinasını görmedim..Ben gelince mi gizliyon ne :D ..Korkma suya ortak olurum yaw...

erhanranger' Alıntı:
Bende aldım ama mahalledeki komşular artık laf etmeye başladı. En azından kabasını alsalar yeter bana.

Bana henüz kimse bişey demedi.Arada sırada onların arabalarınada 2 su tuttunmu sorun olmaz ;D

yuysal' Alıntı:
Bana henüz kimse bişey demedi.Arada sırada onların arabalarınada 2 su tuttunmu sorun olmaz ;D
Haklısın belki'de o yüzdendir.Acaba kaç araba yıkamak lazım ............???

Haklısın ama bizim komşular'ın hepsi off rotcu olmak istiyor,işin zor kısmını önce'den göstersem'mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR