Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,691
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar hafta sonu Foça'ya giderken yolda MKE'nin deposunu gördüm.Aslında off roadçılar için tam bir memba görünümündeydi.Sayısız miktarda arazi aracı kaderlerine terk edilmiş, akibetlerini bekliyorlardı. Araçlar kullanılmaz olsalar bile eminim çok değerli yedek parça kaynağı olabilirlerdi...

Etiketler

Yahu Nadir, sen bu tür araçların seceresini mi tutuyorsun?...
Nereden ve nasıl hatırlıyorsun?.... Hayret, bravo ve maaşallah...

;D

Cardem sahibinden.com'a koymamış ilanını.. acaba n istiyorlar.. bu kadar toplusu "daha ;) " yok Turkiye'de diye tahmin ediyorum...

mogzilla' Alıntı:
Orkun o araçsa eğer iyi toplanmış gerçekten.Eski hali burada

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=315.20

dün gece saat 03:00 civarı minübüs yolunu bağdat caddesine bağlayan köprünün üstünde çektiğim dolmuş sürücüsünün fotosu.gece gece hayır duası aldım.

gece7.jpg

makbuz ne demek Mustafa abi şimdi gene çıkıcam neredeyse cj parası çıkıyor bi sürprpz yaparım belki önümüzdeki günlerde.yalnız yanlış olmasın cadde benim bölgem :D :D

wedat arkadaşım aramıza hoşgeldin...
Sakıncası yoksa "nic"inin altına açık olarak ismini yazarsan, kolay hatırlamamızı sağlarsın...
Gezilerde görüşmak dileği ile...

arkadaşlar dün akşam tv de Pınartepe yürüyüş etkinliğim yayımlandı izlediniz mi ? ? ? ?

yürüyüşümüzün linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10688.msg70904#new

kendi linkinde yazmıştım Mustafa Abi , burada duyurmayı unutmuşum :( ama 21 şubatta tekrarını verecekler
yani bu perşembe saat 18.30 da tekrarı olacak :D o gün yeniden izleriz hepberaber artık :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR