Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,680
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

tamam Zerrincim önce Ankara buluşması olur ama Bolu buluşmasını da güzel bir havada doğal ortamda gerçekleştirelim, doğaseverlerin buluştuğu site doğada buluşmalı bence :smiley: Bolu aktivitesinde hiç restorant falan ayarlanmayacak, herkesin binek araçla da gelebileceği bir yayla olacak, mesela 2 sene önce isoff yarışlarının yapıldığı Gölcük olabilir belki de

Etiketler

ben zaten ne zamandır söylüyordum şöyle kamplı bir gezi olsun diye :smiley: tamam onuda Bolu' da yapalım :smiley: biz bu konuyu Ankara' da ki görüşmemiz de konuşmamışmıydık Mert ?? :D

Burak'ın(texan) mesajından alıntı:
Benim anlamadığım planlı gezileri nerede duyurabiliriz? Serbest muhabbet köşesinde mi?
ben de çıkarken bu şekilde duyurabilirim. Bizim gezilerde genelde iki araba olması yeterli. Bir arabada vinç var, hani her koşula karşın. Ben henüz daha karar veremedim vinç olayına. Bu el vincini araştırdım biraz ama tam anlayamadım açıkcası. Görüp denemem lazım.
selamlar gezi haberlerini bekliyorum
------------------------------------------------------------------------------------------
Burak Budak arkadaşım merhaba ..planlı geziler yine aynı olduğu gibi Off-Road gezilerimiz bölümünden duyuruluyor..Genelde serbest muhabbette konuşulup sonra hadi başlık açalım deyip başlığı açıyoruz..Gidilecek yerin zorluk derecesine göre araç sınıflandıması da yapılmalı: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8909.0

Ve genele açıldığı için aracı uygun olan herkes gelebilir. Katılım sayısını da kısıtlayamazsın..Örneklerine bakmak için
Gezenbilir .... başlığı ile başlayan gezilerimize bakabilirsiniz..

Vinç konusunda ise yanılıyorsun..Off-Road araçlarının olmazsa olmazları arasındadır..Tahminlerime göre çok daha ağır yerlere girmen kısmet olmamıştır..El vinçi bize sana gelmez..Hafif kalır..Senin araca vinç sorunsuz takılır..XD9000 i Warn vinç alırsan sorunsuz kullanabilirsin :smiley:

Tek aracın geçebileceği bir yerde 6-7 aracın sıralandığını düşün ve sen vinçin olmadan batarsan önündedeki araç sadece seni arkasına bağlayıp çekmeye çalışmaktan başka ne yapabilir ? Bunu ihmal etmemeni tavsiye ederim :smiley:
İyi geziler.....

Bolu organisasyonunu 4 gözle bekliyorum.Bana sadece marşa bas deyin.Ben Boludayım.:smiley:.Araba arıza yapsa bile yürüyerek gelirim.

Off-road ile ilgili herşeyin anlatıldığı güzel bir kaynak.Mutlaka bir göz atın arkadaşlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10687.new#new

Arkadaşlar , 3 şubat Pınartepe etkinliğimizin fotoları bu linktedir , lütfen izledikten sonra yorumlarınızı yazarmısınız :smiley: şimdiden teşekkürler :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10688.40

Bu araç ciddi offroad için hazırlanmış, düzgün ustaların topladığını biliyorum. Inceleme fırsatım olmuştu. T176 şanzıman var üzerinde, ön arka helezon ve dana44 kilitlerle. Her nekadar kupada çok değişiklik yapılmışsada, altyapı sağlam :smiley: sıfırdan yapmaya kalksanız 2 katı para harcanır....

CJ7V8' Alıntı:
bu aracı ben Orkun abiye havale ediyorum.ne yapacağını biliyordur o :smiley::smiley:

huzzamfasli arkadaşım, aramıza hoşgeldin...
huzzamfasli' Alıntı:
güzel bir tutku olsa gerek :smiley:
Hiç olmazsa bir kere denemek gerek...

Aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi"nde kendini tanıtırmısın...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Off-Road gezilerine, misafir ve co-pilot olarak katılmakla başlayabilirsin Pınar (huzzamfasli) arkadaşım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR