Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 599,650
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Soğucak yapalım bence, hem elimizdeki kullanmadığımız giyecekleri falan güç şartlarda bölgede yaşam mücadelesi veren mevsimlik orman işçilerine ulaştıralım

Etiketler

Yücel abi bu dediğim zaten bi ön yardım gibi, site üzerinden yapacağımız gıda yardımı çalışması ayrı, bayram öncesi bu insanları sevindirmek için o bölgeye gezi yapıp hem offroad yapmak hem erzak dağıtmak, yalnız sanırım Birden abi Bodrum'da bu durumda Mesut abi veya Günay abinin bize rehberlik etmesi gerek, çünkü ben yerlerini bilmiyorum

haklısın mert, ben yerlerini bulurum bir grubun, aşağı inerken önlerinden geçiyorduk ama çalışmaları birden abi yapmıştı, mesut abi ve günay abi olayı daha iyi bilirler, sonuçta neyin nereye verileceğinide bu grup bilir, gitsekte nasıl dağıtacağımızı bilemeyiz

alınmayacak gibi değil ki faruk senin almana çok sevindim
benimde durumum müsait olsa inan senin gibi hareket ederdim helal olsun kardeşime :smiley:
o aracın sana kısmet olmasına çok sevindim tekrar hayırlı olsun kardeşim

faruk abi hayrını gör ,
yabancı ya gitmemesine bende cok sevindim.

tesekkurler allah hepimize kazasız belasız surusler nasip etsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR