Şimdi Küheylan'ın bakım defterine baktım. Mıknatısı 3 yıl önce değil 7 yıl önce 09.05.2006 tarihinde takmışım. Kilometremiz de 83288'miş.
Üşenmeyip hesapladım. Takılmadan önce 6778km eskiye gidince 560.521lt mazot yakmışım yani ortalama 8.2697lt/100km olmuş.
Mıknatıs takıldıktan sonra ise aynı yakıt seviyesine göre 6498km ileriye gidip yakıtları topladım 557.043lt etti. Yani ortalama tüketim 8.5725lt/100km oldu. ;D
Ferhat bey gercekten bende tebrik etmek istiyorum. Hic bir zaman bu kadar duzenli olamamisimdir. Harcamalar icin baslattigim bir suru Excel dosyasini bir kac girdiden sonra birakmisimdir. Gezilerde bile gezinin ilk bir kac gununden sonra birsey yazamiyoruz. Gezi yazilarinida fotograflara bakip, akilda kalanlarlardan yaziyoruz. Dolayisi ile sizin kadar detay vermem imkansiz oluyor.
Bir konu hakkında bılgı ve bırıkımınıze basvurmak ıstıyorum degerlı dostlar.Çekme haravanları 6mt ve ustu ölculerde içi bos bolarak satan imalatcılar varmı acaba çift dingil olacak yanlız benım yaptıgım arastırma sonucu bızın sakaryalı sally erbe nede basoglu ıcı bos olarak satmıyorlar ıcı yapılmıs olarak satıyorlar ancak ıc tasarımlarını ben begenemedım acıkcası özellıkle mobılya aksamını yarın bırgun kendım bos karavan alırsan daha ıyı mazemeden daha kullanıslı ve daha ucuz malıyetlı yaapabılecegımı bılıyorum hep aklıma takılıyordu bu konu bılgınıze bas vurmak ıstedım saygılar sunarım
Abdi Uçar (Dalgıç) abinin rahatsızlığı dolayısıyla Uludağ Ünv. Tıp Fakültesi Onkoloji bölümün de 12 gündür yattigini, öğrenmiş bulunuyorum, Abdi abiye geçmiş olsun dileklerimle birlikte, acil şifalar diliyorum
Abdi Uçar (Dalgıç) abinin rahatsızlığı dolayısıyla Uludağ Ünv. Tıp Fakültesi Onkoloji bölümün de 12 gündür yattigini, öğrenmiş bulunuyorum, Abdi abiye geçmiş olsun dileklerimle birlikte, acil şifalar diliyorum