M marmariscj7 Zirve Mesajlar 1,005 Tepkime Puanı 0 Yaş 60 Yer Bodrum-Marmaris 6 Şub 2012 #4,785 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağ olsun.
geziyoM Kamp III Mesajlar 828 Tepkime Puanı 100 Yer Eskişehir 6 Şub 2012 #4,786 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
supergezgin Karavan Yönetim Mesajlar 394 Tepkime Puanı 51 Yer Konya Web www.ukkf.org 6 Şub 2012 #4,787 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sürayya bey, Başınız sağ olsun. Merhumeye Allah'tan rahmet sizlere ve yakınlarına sabırlar diliyorum Erdal Ötügen
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sürayya bey, Başınız sağ olsun. Merhumeye Allah'tan rahmet sizlere ve yakınlarına sabırlar diliyorum Erdal Ötügen
mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,626 Tepkime Puanı 172 Yer Adabazar 6 Şub 2012 #4,788 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya hocam başın sağolsun.
atiladi Zirve Mesajlar 4,684 Tepkime Puanı 166 Yer İstanbul 6 Şub 2012 #4,789 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya & Zeynep, Anne'ye Allah rahmet eylesin, ailenizin başı sağ olsun, geride kalanlara Allah sabırlar versin.. Atilla & Beyhan, Erkan & Çiğdem
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya & Zeynep, Anne'ye Allah rahmet eylesin, ailenizin başı sağ olsun, geride kalanlara Allah sabırlar versin.. Atilla & Beyhan, Erkan & Çiğdem
Yusuf.. Zirve Mesajlar 5,901 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul Ümraniye Web www.gezenbilir.com 6 Şub 2012 #4,790 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey başınız sağolsun Anneye Allah rahmet eylesin.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey başınız sağolsun Anneye Allah rahmet eylesin.
seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 7 Şub 2012 #4,791 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey tüm ailenizin başı sağ olsun.Annenizin mekanı cennet olsun.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey tüm ailenizin başı sağ olsun.Annenizin mekanı cennet olsun.
kemal orhun Kamp I Mesajlar 144 Tepkime Puanı 2 Yer ÇANAKKALE 8 Şub 2012 #4,792 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) sayın coşkun bey acil şifalar dilerim...kemal orhan
kemal orhun Kamp I Mesajlar 144 Tepkime Puanı 2 Yer ÇANAKKALE 8 Şub 2012 #4,793 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) sayın süreyya bey değerli kaybınız için allahtan rahmet dilerim.mekanının cennet olmasını temenni ederim...saygılarımla.kemal orhan
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) sayın süreyya bey değerli kaybınız için allahtan rahmet dilerim.mekanının cennet olmasını temenni ederim...saygılarımla.kemal orhan
armes Kamp II Mesajlar 209 Tepkime Puanı 0 8 Şub 2012 #4,794 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Coşkun Bey,geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
armes Kamp II Mesajlar 209 Tepkime Puanı 0 8 Şub 2012 #4,795 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya Bey, Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin,sabırlar versin.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya Bey, Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin,sabırlar versin.
halilo11 Zirve Mesajlar 1,181 Tepkime Puanı 6 Yaş 54 Yer Bilecik ve Neuss / Almanya Web www.kurebel.de 9 Şub 2012 #4,796 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey başınız sağolsun
MYWAY Kamp I Mesajlar 183 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.vkod.org.tr 9 Şub 2012 #4,797 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağ olsun. Merhumeye Allah'tan rahmet sizlere ve ailenize sabırlar diliyorum
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağ olsun. Merhumeye Allah'tan rahmet sizlere ve ailenize sabırlar diliyorum
anibal_anibal Kamp II Mesajlar 275 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 10 Şub 2012 #4,798 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sureyya bey başınız saolsun
racoed raco54 Mesajlar 433 Tepkime Puanı 4 Yer Adapazarı 13 Şub 2012 #4,799 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Slovenya'dan waitually ile Rusya'dan yazan MooxiaSnono'nun yazıları ilgimi çekti.Bir dost beni bu konuda bilgilendirirse memnun olurum.Selam ve saygılar.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Slovenya'dan waitually ile Rusya'dan yazan MooxiaSnono'nun yazıları ilgimi çekti.Bir dost beni bu konuda bilgilendirirse memnun olurum.Selam ve saygılar.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 490 Yer maltepe gurubu 14 Şub 2012 #4,800 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) insanı kamp yapmaya iten çok güzel görseller var, izleyin http://www.youtube.com/watch_popup?v=ThFCg0tBDck
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) insanı kamp yapmaya iten çok güzel görseller var, izleyin http://www.youtube.com/watch_popup?v=ThFCg0tBDck