seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 5 Şub 2012 #4,753 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Çoşkun beye acil şifalar diler en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederim.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Çoşkun beye acil şifalar diler en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederim.
zaloğlu Kamp II Mesajlar 438 Tepkime Puanı 5 Yaş 73 Yer Ankara /Eryaman Web hotmail.com 5 Şub 2012 #4,754 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Coşkun bey acil şifalar diliyorum,geçmiş olsun.
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 5 Şub 2012 #4,755 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Çoşkun bey acil şifa diliyorum.Geçmiş olsun..
yugun YÜCEL GÜNDÜZ Mesajlar 28,428 Tepkime Puanı 5,997 Yer Ankara Web www.pirikamp.com 5 Şub 2012 #4,756 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Geçmiş olsun, Acil şifalar dilerim..
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 5 Şub 2012 #4,757 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Coşkun Bey, geçmiş olsun acil şifalar diliyoruz.
airboat 0 506 747 33 33 Mesajlar 2,211 Tepkime Puanı 16 Yaş 79 Yer Ankara /Ostim/ Web www.karavanekipmanpazari.sahibinden.com.tr 5 Şub 2012 #4,758 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Coşkun dostum, Geçmiş olsun,sağlıklar dilerim.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 5 Şub 2012 #4,759 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Coşkun Bey geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
freediver2009 Ömer Yahşi Mesajlar 372 Tepkime Puanı 47 Yer İstanbul 5 Şub 2012 #4,760 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Aybek' Alıntı: Karavan bölümü üyelerimizden gemiadamı (coşkun abi) iş kazası geçirmiş gemide filika ile birlikte denize düşmüş birkaç kırık varmış tedavi görüyor kendisine geçmiş olsun diyorum. Genişletmek için tıkla ... Acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf Aybek' Alıntı: Karavan bölümü üyelerimizden gemiadamı (coşkun abi) iş kazası geçirmiş gemide filika ile birlikte denize düşmüş birkaç kırık varmış tedavi görüyor kendisine geçmiş olsun diyorum. Genişletmek için tıkla ... Acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 5 Şub 2012 #4,761 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
i.güneş Zirve Mesajlar 3,402 Tepkime Puanı 60 Yaş 69 Yer Bursa Web www.ilhangunes.com.tr 5 Şub 2012 #4,762 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Arkadaşımız Süreyya Karagözler'in annesi hakkın rahmetine kavuşmuştur, merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Arkadaşımız Süreyya Karagözler'in annesi hakkın rahmetine kavuşmuştur, merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 6 Şub 2012 #4,763 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya Bey, sizin, yakınlarınızın, sevenlerinin başı sağolsun; sabırlar dilerim. Cavid Sezen
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya Bey, sizin, yakınlarınızın, sevenlerinin başı sağolsun; sabırlar dilerim. Cavid Sezen
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 6 Şub 2012 #4,764 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Coşkun beye acil şifalar diliyorum.
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 6 Şub 2012 #4,765 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 6 Şub 2012 #4,766 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başsağlığı dileklerini ileten bütün arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederiz.Dostlar sağolsun. Rifat-Saadet TÜLÜN
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başsağlığı dileklerini ileten bütün arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederiz.Dostlar sağolsun. Rifat-Saadet TÜLÜN
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 6 Şub 2012 #4,767 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) berkcantp' Alıntı: Arkadaşımız Süreyya Karagözler'in annesi hakkın rahmetine kavuşmuştur, merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Süreyya bey başınız sağolsun
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) berkcantp' Alıntı: Arkadaşımız Süreyya Karagözler'in annesi hakkın rahmetine kavuşmuştur, merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim. Genişletmek için tıkla ... Süreyya bey başınız sağolsun
zaloğlu Kamp II Mesajlar 438 Tepkime Puanı 5 Yaş 73 Yer Ankara /Eryaman Web hotmail.com 6 Şub 2012 #4,768 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey başınız sağolsun, ailenize sabırlar dilerim.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Süreyya bey başınız sağolsun, ailenize sabırlar dilerim.