Yusuf.. Zirve Mesajlar 5,901 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul Ümraniye Web www.gezenbilir.com 26 Ara 2010 #3,233 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Erhan bey çok teşekkürler dostlar sağolsun.
V vehbi42 Kamp I Mesajlar 175 Tepkime Puanı 3 Yer Bursa 27 Ara 2010 #3,234 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf hocam iş dolayısıyla yaklaşık yirmi gündür ortamdan uzaktım yeni okudum emir Allahın başınız sağolsun
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf hocam iş dolayısıyla yaklaşık yirmi gündür ortamdan uzaktım yeni okudum emir Allahın başınız sağolsun
Yusuf.. Zirve Mesajlar 5,901 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul Ümraniye Web www.gezenbilir.com 27 Ara 2010 #3,235 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Vehbi abi çok teşekkürler.
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 27 Ara 2010 #3,236 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ankaralı arkadaşlar,gölbaşı toplantısı nasıl geçti,paylaşımı düşünmüyormusunuz?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ankaralı arkadaşlar,gölbaşı toplantısı nasıl geçti,paylaşımı düşünmüyormusunuz?
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 27 Ara 2010 #3,237 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) enverdede' Alıntı: Ankaralı arkadaşlar,gölbaşı toplantısı nasıl geçti,paylaşımı düşünmüyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... enver bey,becerebilirsem linki göndereyim.http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66670.0
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) enverdede' Alıntı: Ankaralı arkadaşlar,gölbaşı toplantısı nasıl geçti,paylaşımı düşünmüyormusunuz? Genişletmek için tıkla ... enver bey,becerebilirsem linki göndereyim.http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66670.0
Aliço Kamp I Mesajlar 177 Tepkime Puanı 49 Yer ANKARA 27 Ara 2010 #3,238 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Enver Bey, Merhaba. Çok güzel bir gün geçirdik detaylar gezenbilir'in aşağıdaki link'in de Selamlar. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66670.0 'Rıfat Bey ben mesajı yazarken daha önce iletmiş.'
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Enver Bey, Merhaba. Çok güzel bir gün geçirdik detaylar gezenbilir'in aşağıdaki link'in de Selamlar. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66670.0 'Rıfat Bey ben mesajı yazarken daha önce iletmiş.'
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 27 Ara 2010 #3,239 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Rıfat bey,Hüseyin bey teşekkürler.İzledim çok güzel geçen haftasonu etkinliğinizi.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Rıfat bey,Hüseyin bey teşekkürler.İzledim çok güzel geçen haftasonu etkinliğinizi.
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 27 Ara 2010 #3,240 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) enverdede' Alıntı: Rıfat bey,Hüseyin bey teşekkürler.İzledim çok güzel geçen haftasonu etkinliğinizi. Genişletmek için tıkla ... tanışma toplantısı değilde sanki eski dostların buluşması gibiydi.herkes samimi ve doğruydu.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) enverdede' Alıntı: Rıfat bey,Hüseyin bey teşekkürler.İzledim çok güzel geçen haftasonu etkinliğinizi. Genişletmek için tıkla ... tanışma toplantısı değilde sanki eski dostların buluşması gibiydi.herkes samimi ve doğruydu.
kyaz75 Kamp III Mesajlar 772 Tepkime Puanı 4 Yer ankara 27 Ara 2010 #3,241 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) rtulun' Alıntı: tanışma toplantısı değilde sanki eski dostların buluşması gibiydi.herkes samimi ve doğruydu. Genişletmek için tıkla ... Birbirini ilk defa gören insanların bu kadar samimiyeti gerçekten güzeldi geç katılmama rağmen sanki okul arkadaşlarımla buluşmuş gibi hissettim
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) rtulun' Alıntı: tanışma toplantısı değilde sanki eski dostların buluşması gibiydi.herkes samimi ve doğruydu. Genişletmek için tıkla ... Birbirini ilk defa gören insanların bu kadar samimiyeti gerçekten güzeldi geç katılmama rağmen sanki okul arkadaşlarımla buluşmuş gibi hissettim
mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,627 Tepkime Puanı 173 Yer Adabazar 28 Ara 2010 #3,242 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Güzel bir Mısır yazısı devamı. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58403.500
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Güzel bir Mısır yazısı devamı. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58403.500
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 28 Ara 2010 #3,243 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başın sağolsun Yusuf yeni farkettim kusura bakma.
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 28 Ara 2010 #3,244 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Arkadaşlar orsaalabanda cem arkadaşımız reklam yıldızı olmuş hoşgörüsüne sığınarak,bugün bir topikte yaptığı yorum ve altına denk gelen ilan....[attachment=1]
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Arkadaşlar orsaalabanda cem arkadaşımız reklam yıldızı olmuş hoşgörüsüne sığınarak,bugün bir topikte yaptığı yorum ve altına denk gelen ilan....[attachment=1]
mseref Kamp III Mesajlar 528 Tepkime Puanı 4 Yer İzmir 28 Ara 2010 #3,245 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Enver bey olayı çok güzel yakalamışsınız.
enverdede Zirve Mesajlar 2,261 Tepkime Puanı 45 Yer istanbul 28 Ara 2010 #3,246 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Esinti35' Alıntı: Enver bey olayı çok güzel yakalamışsınız. Genişletmek için tıkla ... Evet Şeref bey,sayfada son yorum olunca tesadüfen ilanın üzerine cem bey'in yeni değiştirdiği avatar resmi denk gelmesi ilginç bir tesadüftü.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Esinti35' Alıntı: Enver bey olayı çok güzel yakalamışsınız. Genişletmek için tıkla ... Evet Şeref bey,sayfada son yorum olunca tesadüfen ilanın üzerine cem bey'in yeni değiştirdiği avatar resmi denk gelmesi ilginç bir tesadüftü.
Yusuf.. Zirve Mesajlar 5,901 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul Ümraniye Web www.gezenbilir.com 28 Ara 2010 #3,247 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) fsirin' Alıntı: Başın sağolsun Yusuf yeni farkettim kusura bakma. Genişletmek için tıkla ... Ferhat abi çok teşekkürler,başsağlığı dileyen dostlara ayrı ayrı teşekkürler.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) fsirin' Alıntı: Başın sağolsun Yusuf yeni farkettim kusura bakma. Genişletmek için tıkla ... Ferhat abi çok teşekkürler,başsağlığı dileyen dostlara ayrı ayrı teşekkürler.
AVCI_77 KAÇARAK ÖZGÜR OLUNMAZ Mesajlar 289 Tepkime Puanı 0 Yer BALIKESİR/ERDEK 28 Ara 2010 #3,248 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf arkadaşım başınız sağolsun konudan uzak kaldım geç fark ettim allah yerinde rahat ettirsin.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Yusuf arkadaşım başınız sağolsun konudan uzak kaldım geç fark ettim allah yerinde rahat ettirsin.