mrdnmz
Hilux N70
Herkese tekrar merhaba.
Nerdeyse haftanin herhangi bir gunu isim geregi yurt disindayim. Mesela gecen hafta prag taydim ve gercekten cok ucuza arac ici konverter buldum aldim. Ustama da getirdim gule gule kullansin.
Diyecegim o ki hazir ben cikigimda zaten bakiyorum bu tarz seyler, arac yedek parcadan ziyade (ki onunla ilgilide calisma yapiyorum inceden) birsey bulurda gozume carparsa hemen yazayim isteyen, ihtiyaci olan sebeplensin.
Nu isin tacaretini yapmadigimi da size gelen fisten faturadan anlarsiniz!!!
Fakat bu tekliflerin cogu (Almanya haric) gercekten kisitli zaman dilimi icin gecerlidir. Gecen sefer oldugu gibi.
Veee sira geldi gunun teklifine.
25mm genisliginde ve 5metre max uzunluga sahip kancali strap. Fotolarini cep ten yukleyemiyorum fakat otecopel e msn uzerinden gondermistim firsat bulabilirse yuklerse sevinirim.
Her evin ihtiyaci olan bu kancali straplarin fiyati da 16€ karsiligi TL dir. Tasimasi bana ait ilaveten kargo gerekirse size ait.
Fakat yarin sabaha kadar vaktikiz var.
Ayrica konuyu bn actim benim konum olayi degil sizlerde paylasin herkes Kazansiz.
Not: Neden satiliklarla ilgili yere acmadim
1 karsima ne cikacak bilmiyorum (elektronik vinc lamba kurek)
2 cok kisa sure icin oldugundan amacina hizmet etmiyor(genel icin)
3 ayrica buldugum seyler cogu kimsede var zaten ))
4 kisitli zaman icnde devami olmayan urunler o yuzden
5 ben bu isin tcaretini yapmiyorum
Nerdeyse haftanin herhangi bir gunu isim geregi yurt disindayim. Mesela gecen hafta prag taydim ve gercekten cok ucuza arac ici konverter buldum aldim. Ustama da getirdim gule gule kullansin.
Diyecegim o ki hazir ben cikigimda zaten bakiyorum bu tarz seyler, arac yedek parcadan ziyade (ki onunla ilgilide calisma yapiyorum inceden) birsey bulurda gozume carparsa hemen yazayim isteyen, ihtiyaci olan sebeplensin.
Nu isin tacaretini yapmadigimi da size gelen fisten faturadan anlarsiniz!!!
Fakat bu tekliflerin cogu (Almanya haric) gercekten kisitli zaman dilimi icin gecerlidir. Gecen sefer oldugu gibi.
Veee sira geldi gunun teklifine.
25mm genisliginde ve 5metre max uzunluga sahip kancali strap. Fotolarini cep ten yukleyemiyorum fakat otecopel e msn uzerinden gondermistim firsat bulabilirse yuklerse sevinirim.
Her evin ihtiyaci olan bu kancali straplarin fiyati da 16€ karsiligi TL dir. Tasimasi bana ait ilaveten kargo gerekirse size ait.
Fakat yarin sabaha kadar vaktikiz var.
Ayrica konuyu bn actim benim konum olayi degil sizlerde paylasin herkes Kazansiz.
Not: Neden satiliklarla ilgili yere acmadim
1 karsima ne cikacak bilmiyorum (elektronik vinc lamba kurek)
2 cok kisa sure icin oldugundan amacina hizmet etmiyor(genel icin)
3 ayrica buldugum seyler cogu kimsede var zaten ))
4 kisitli zaman icnde devami olmayan urunler o yuzden
5 ben bu isin tcaretini yapmiyorum