Semt Pazari

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,098

mrdnmz

Hilux N70
Yer
İstanbul, Türkiye
Herkese tekrar merhaba.

Nerdeyse haftanin herhangi bir gunu isim geregi yurt disindayim. Mesela gecen hafta prag taydim ve gercekten cok ucuza arac ici konverter buldum aldim. Ustama da getirdim gule gule kullansin.

Diyecegim o ki hazir ben cikigimda zaten bakiyorum bu tarz seyler, arac yedek parcadan ziyade (ki onunla ilgilide calisma yapiyorum inceden) birsey bulurda gozume carparsa hemen yazayim isteyen, ihtiyaci olan sebeplensin.

Nu isin tacaretini yapmadigimi da size gelen fisten faturadan anlarsiniz!!!

Fakat bu tekliflerin cogu (Almanya haric) gercekten kisitli zaman dilimi icin gecerlidir. Gecen sefer oldugu gibi.

Veee sira geldi gunun teklifine.

25mm genisliginde ve 5metre max uzunluga sahip kancali strap. Fotolarini cep ten yukleyemiyorum fakat otecopel e msn uzerinden gondermistim firsat bulabilirse yuklerse sevinirim.

Her evin ihtiyaci olan bu kancali straplarin fiyati da 16€ karsiligi TL dir. Tasimasi bana ait ilaveten kargo gerekirse size ait.

Fakat yarin sabaha kadar vaktikiz var.

Ayrica konuyu bn actim benim konum olayi degil sizlerde paylasin herkes Kazansiz.

Not: Neden satiliklarla ilgili yere acmadim
1 karsima ne cikacak bilmiyorum (elektronik vinc lamba kurek)
2 cok kisa sure icin oldugundan amacina hizmet etmiyor(genel icin)
3 ayrica buldugum seyler cogu kimsede var zaten :smiley:))
4 kisitli zaman icnde devami olmayan urunler o yuzden
5 ben bu isin tcaretini yapmiyorum

Etiketler

Ynt: Semt Pazari

erenilgezdi' Alıntı:
ya sen ne iyi bir adamsın ya kimse almadıysa ben alıyım almassam kesin lazım olur keşke alsaydım derim.

valla ben kendime aldım bir tane. İstiyorsan alıyorum yarın. Zaten yarın son gün sonra ağlarız hep beraber :smiley:))

bir paketde 4 tane mi var? ??? gerçi şuan için kullanabileceğim yer yok inşallah ileride araç sahibi olursak lazım olur bu seferde kanca bizde olmaz :D :D

Mrb
bende 2000 model Grand cherokee WJ var alt takım lazım rotil denge kolları vs temin edebilirmiyiz malum TR de çok pahalı

kahraman826' Alıntı:
Mrb
bende 2000 model Grand cherokee WJ var alt takım lazım rotil denge kolları vs temin edebilirmiyiz malum TR de çok pahalı
Cok uzgunum ancak ben bu konuda yardimci olamayagim size. Hatta soyle yaziyim " Kel in ilaci olsa basina surermis" siz anlayin :smiley:))

mrdnmz' Alıntı:
Cok uzgunum ancak ben bu konuda yardimci olamayagim size. Hatta soyle yaziyim " Kel in ilaci olsa basina surermis" siz anlayin)

hayırlısı olsun ne diyelim ;D
antalyada nerdesiniz bende antalyadayım

12V 5400kg çekerli. Uzaktan kumandalı ve kablolu ayrıca aksesuarları dahil...

Bu marka ile ilgili bilgisi olanlar ya şimdi yazsın ya da ben aldıktan sonra kimse birşey yazmasın ;D

mrdnmz' Alıntı:
12V 5400kg çekerli. Uzaktan kumandalı ve kablolu ayrıca aksesuarları dahil...

Bu marka ile ilgili bilgisi olanlar ya şimdi yazsın ya da ben aldıktan sonra kimse birşey yazmasın ;D

27836.jpg

biraz daha foto....

27836.jpg

27836_3.jpg

27836_5.jpg

27836_2.jpg

Özellikleri

[SIZE=small][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif][/SIZE]Datenblatt[SIZE=small][/SIZE][/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Batteriekabel rot[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]ca. 175 cm[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Batteriekabel schwarz[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]ca. 180 cm[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Fernbedienung-Kabel[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]ca. 350 cm[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]max. Zugkraft bei erster Seillage[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]5440 kg / 12000 lbs[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]max. Zuggeschwindigkeit
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif](gemessen ohne Belastung)[/font][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]3,5 m/min[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Motorleistung[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]4000 W[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Spannung[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]12 Volt[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Kupplung[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Schaltkupplung[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Getriebe[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]3-Stufen[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Getriebeübersetzung[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]265:1[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Stahlkabel[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]28 Meter / Ø 9,4 mm[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Maße des Lochmusters[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]254 x 114 mm[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Abmessungen[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]ca. 562 x 160 x 218 mm[/font]
[SIZE=small][/SIZE][font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Gesamtgewicht[SIZE=small][/SIZE][/font]
[font=verdana, arial, helvetica, sans-serif]ca. 40 kg[/font]

Almanya daki parça fiyatları... Memleketimin gözünü seveyim ;D

• 97169506 530423 frontera b kasa abs sensörü sağ 350,-€
  • 97169507 530422 frontera b abs sensörü sol 350,-€
  • 94374857 1238906 frontera a kasa abs sensörü 445,-€
  • 94374858 1238907 frontera a kasa abs sensörü 415.-€

• 91151472 1426432 frontera a kasa dış dikiz aynası 140,-€

• 91151473 1426433 frontera akasa dış dikiz aynası 1 sağ 1 sol taraf 130,-€

• 91151477 1428798 frontera a kasa dış dikiz ayna kapağı sağ 40,-€

• 91151476 1428799 frontera akasa dış dikiz ayna kapağı sol 40,-€
Fiyatlar Oto parçacısından alınmıştır ve TUV onaylı orjinal parçalardır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri