Gionni
Ana Kamp
İyi günler. Önümüzdeki 1-2 ay içerisinde aracı alıp, karavan dönüşümü için firma araştıracağız. Öncesinde düşüncemiz Ducato motokaravandı ancak uzun soluklu seyahat için (yurt dışı da dahil) entegreye dönmeye karar verdik. Uzun/ekstra uzun şase araç bakıyorum, seçeneklerimiz az olduğu için işimiz daha kolay. Çıkardığım markalar: Iveco Daily (4x4, çift kabin ya da 7 ton), Mercedes Sprinter 4x4, Fiat Ducato 2 çeker, Ford Transit 2 çeker. (Biz 4 çeker düşünüyoruz)
Aracı 0 alacağız. Şu an Türkiye'de hangi modeller var, ne zaman gelecek, nedir ne değildir markalara gidip görüşmedik, önümüzdeki hafta gideceğiz. Bundan önce tecrübelerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var. Camianın eski bir katılımcısı olduğum için aramızda çok kıymetli ve tecrübeli büyüklerimizin olduğunu biliyorum. Bu araçlarla ilgili temel bilgilerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Aracı 0 alacağız. Şu an Türkiye'de hangi modeller var, ne zaman gelecek, nedir ne değildir markalara gidip görüşmedik, önümüzdeki hafta gideceğiz. Bundan önce tecrübelerinize ve görüşlerinize ihtiyacım var. Camianın eski bir katılımcısı olduğum için aramızda çok kıymetli ve tecrübeli büyüklerimizin olduğunu biliyorum. Bu araçlarla ilgili temel bilgilerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.