Selamlar, '98 Pathfinder Aldım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ottoboy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,605
Ynt: Selamlar, '98 Pathfinder Aldım.

dsc05418ef7.jpg

dsc05419xd3.jpg

dsc05422qb6.jpg

dsc05424uk1.jpg

dsc05431db5.jpg

dsc05432dc2.jpg

dsc05433dm8.jpg

dsc05436nb2.jpg

rotationofdsc05437mw4.jpg

Etiketler

yedek lastiğe bir kılıf diktirmek lazım sanırım.

kılıf diktirmeyi düşünüyorum. ama fiberden olan kutular hoşuma gidiyor. ööle bişey bulmaya çalışacağım

haftasonu arkadaşlarla araç üzerinde biraz çalıştık. stepneyi, domuzluğu felan söktük. ufak tefek bişiler yaptık. görüşlerinizi beklerim.

resizeofreexposureofimgkp5.jpg

resizeofimg5660.jpg

resizeofimg5661uc0.jpg

resizeofimg5662lp2.jpg

resizeofimg5663dc1.jpg

resizeofimg5664qn1.jpg

resizeofimg5665ap0.jpg

resizeofimg5666wr5.jpg

resizeofimg5667de6.jpg

resizeofimg5668ut4.jpg

resizeofimg5669oy9.jpg

güzel olmuş böyle bence. deliklere kırmızı kapak buldukmu tam olur.

Aracımı satmak zorunda kaldım. ilan linkim alttadır

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34552.new#new

iyi satışlar. umarım çabuk satılır.

hafta sonu biraz yol dışı aktivitesinde bulunduk

http://www.youtube.com/user/agunay#p/a/f/1/6rZLhzDbxnI

http://www.youtube.com/user/agunay#p/a/f/2/bUJZNdl1FoA

bulunamıyor malesef. yaptırmak lazım, yada takoz ve uzun amortisörle denemek lazım.

aracınız çok güzel hayırlı olsun, aynısı bir abimde var çok mennun, zorlu bir etapta gezi yaptık hiç takılmadan gayet rahat gezi bitirdi.

ben ağır şartlarda test etmedim henüz ama videodaki gibi mekanlar gerçekten çerez gibi geliyor. araç istediğinizi yerine getirdikçe daha zorlu şartlarda deneme iştahınız kabarıyor gerçekten.

öncelikle hayırlı olsun.

aracınızın arazideki yeteneği hakkında bilgi verir misiniz? diferansiyel kilitleri var mı?

arkada LSD var ortada zaten kilit var bu arabalarda. önde yok. zaten stok haliyle pek anlamlı değil.motor max torku alt devirde veriyor, en kötü kalite kurşunsuz benzin ile çalışabiliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri