Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şehir Merkezindeki Cennetler; Yıldız Parkı ve Emirgan Korusu
Bu alttaki benim favorim olan yeşilbaşlı ördek Aslen kendisi Mevlana öğretisini benimsemiş bir ördektir... Fotoğrafından da anlaşılacağı üzere kendisi GEL NE OLURSAN OL YİNEEEE GELLLL demektedir O yüzden ben her pazar kalkıp, ona gidiyor ve bolca resimlerini çekiyorum
Bu sincabın peşinde çok kişi koştu, o anda ağacın altını görmeniz gerekirdi (keşke çekseydim yawwww) bir anda onlarca kişi elinde fotoğraf makinesiyle ağacın altına doluşuverdi, tabii noldu, yine en iyisini ben çektim
Ee o kadar kişi ağacın altına dolaşır ve tek bir sincapla bu kadar uğraşırsa o da böyle zırt diye kaçıverir
Emirgan Korusunda Sarkı Köşke yakın bir göl var ya o gölde yüzen bir tane yeşil başlı var sadece bir tane... doğal olarak favorim o her gittiğimde en az 10 tane resmini çekiyorum
Ynt: Şehir Merkezindeki Cennetler; Yıldız Parkı ve Emirgan Korusu
5 Orman Mühendisi arkadaş aylık mutad hale gelen kahvaltılarımızın Nisan aykini Avrupa yakası korularının bakımını yapan arkadaşımızın daveti üzerine bu sabah Emirgan Korusu Sarı Köşk'te yaptık.
Muhteşem bir hava ve muhteşem bir doğa.Buradan burayı görmemiş ve İstanbulda oturup vakti müsait olan üyelerimize sesleniyorum.Özellikle fotoğraf grubu üyelerimize.Lale ve sümbüllerin en güzel örneklerinin sergilendiği bu korumuzda bu enfes görüntüler için aşağı yukarı son 2 hafta.En fazla Nisan sonuna kadar kalırlar.
Görmeyenler ve tekrar gitmek isteyenler için güzel bir fırsat diye düşünüyorum.
Saygı ve sevgilerimle.