enigmaxi
Ana Kamp
merhabalar. pazartesi sabah 05:30 da başlayan yolculuğumuz cuma 18 de bitti. motorun markası keeway-matrix 150 cc. çok severim kendisini. sevgiliyi, çadırı, çantayı aldım düştüm yola. saatte 75 km ortalama hızla 9 saatte antalyaya vardım. km de 0,137 krş yakıt tüketimi vardı. bir hamlede olimposa vardık. orada bir gece kalıp kaş a geçtik. kaşa giderken inanılması zor ama. buji yerinden çıktı, neyseki idare edecek kadar yaptım. kumluca da bir tamirciye gösterip tam bir şekilde yaptırdım. yolda hiç bir saygısızlıkla karşılaşmadım. ama kamyonların asfaltte yaptıkları kanallar beni çok korkuttu. solladığım kamyondan 1-2 patates düşmeside tabi
beni durduran polis abinin muayenem olmadığı halde halimi görüp acıması içinde teşekkürler
bu arada boğazımdan sokup gömleğime saklanan evde bir daha sokan arıyada teesüf ediyorum. kaşa geldik, kaş kamping diye güzel bir yer var orada çok sevgili arkadaşımız berkhan bizi karşıladı. 2 gece çadırda kaldık. sonra yine yollara düştük. yolda gördüğüm harleyci abilerime bir daha el sallıyorum
yollarda dolaşan motorcu arkadaşlarda genelde BMW var. özellikle GS 1200. ben onlara mutlu mutlu el salladım ama onlar astronot edasınla başlarını öne doğru eğip kaldıdılar
canları sağolsun. neyse özet şu ki bana kimse gelipte büyük bir motorla karadenize gittim, ege yi gezdim filan demesin. büyük motoru olanlar hadi pasaportları hazırlayın, dünya sizin... iyi geziler