Scooter İle Eskişehir-Kaş

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enigmaxi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,062

enigmaxi

Ana Kamp
Mesajlar
70
Tepkime Puanı
0
merhabalar. pazartesi sabah 05:30 da başlayan yolculuğumuz cuma 18 de bitti. motorun markası keeway-matrix 150 cc. çok severim kendisini. sevgiliyi, çadırı, çantayı aldım düştüm yola. saatte 75 km ortalama hızla 9 saatte antalyaya vardım. km de 0,137 krş yakıt tüketimi vardı. bir hamlede olimposa vardık. orada bir gece kalıp kaş a geçtik. kaşa giderken inanılması zor ama. buji yerinden çıktı, neyseki idare edecek kadar yaptım. kumluca da bir tamirciye gösterip tam bir şekilde yaptırdım. yolda hiç bir saygısızlıkla karşılaşmadım. ama kamyonların asfaltte yaptıkları kanallar beni çok korkuttu. solladığım kamyondan 1-2 patates düşmeside tabi :smiley: beni durduran polis abinin muayenem olmadığı halde halimi görüp acıması içinde teşekkürler :smiley: bu arada boğazımdan sokup gömleğime saklanan evde bir daha sokan arıyada teesüf ediyorum. kaşa geldik, kaş kamping diye güzel bir yer var orada çok sevgili arkadaşımız berkhan bizi karşıladı. 2 gece çadırda kaldık. sonra yine yollara düştük. yolda gördüğüm harleyci abilerime bir daha el sallıyorum :smiley: yollarda dolaşan motorcu arkadaşlarda genelde BMW var. özellikle GS 1200. ben onlara mutlu mutlu el salladım ama onlar astronot edasınla başlarını öne doğru eğip kaldıdılar :smiley: canları sağolsun. neyse özet şu ki bana kimse gelipte büyük bir motorla karadenize gittim, ege yi gezdim filan demesin. büyük motoru olanlar hadi pasaportları hazırlayın, dünya sizin... iyi geziler

DSCN4224.jpg


DSCN4257.jpg


DSCN4349.jpg


DSCN4403.jpg


DSCN4335.jpg
 

Etiketler

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş

Harikasın dostum süpersin,yolda kalacaksın patates düşecek yağmur yağacak,polis çevirecekki anlatacağın çok güzel anıların olsun 150 cc güzel makinadır çinde olsa tın tında olsa hayalindeki hedefine ulaşırsın ama tuzu biberide olacak tabiki, ;)
 

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş

teşekkürler hocam. iş yerinde forsum çok iyiydi. ama biri geldi dedi ki bizim arkadaş bisikletle antalya ya gitti. şimdi tüm iş arkadaşlarım ona tapıyor :smiley: en kısa zamanda yeni bi olay bulmam lazım. canım sea kayak ile izmir fethiye filan istiyorum ama tecrübem yok, umarım en kısa zamanda hallederim bu işide.
 

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş

Ne istediğini bil yeter,ulaşamayacağın erişemeyeceğin hiç bir şey insanoğluna engel değildir,hayal ettiğin her şey ulaşabildiğindir...iş yerindekiler senin başarına gölge düşürmek istemişler ama malesef çünkü
onlar sadece konuşuyorlar eylem ve hareket içinde değiller kısaca başarını kıskanmışlar aynen devam kardeşim bildiğini okumaya tabi arkadaşlarını kırmadan üzmeden. ;)
 




Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş

Tebrik ederim.Önemli olan içindeki o ruhu beslemen.Bence çok iyi yapmışsın.Gezin eğer zorlu ve bir o kadarda macera dolu olursa sana daha çok zevk verir.Yarın anlatacakların olur.
Tek düze bir yaşam savaşını herkes veriyor.Farklı olmak o kişinin ayrıcalığıdır. Daha nice maceralara dileyelim.SEVGİ ve SAYGILAR. Ha birde başkalarını memnun edceğim diye düşünme.Anı yaşayan sensin ve paylaştıkların.
 

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş

Süperrr.

Masamda duran 2-3 gazete haberini okuduktan sonra içim kararmıştı.Güne gezi notlarını okuyarak başlamak kondisyonumu en üst noktalara çıkardı.

okurken çok büyük keyf aldım.Tebrikler.
 

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş

demekki istendiğinde illa gs1200 lere transalplere gerek kalmadanda böle minik samimi bir motorlarda seyehat yapılabiliyormuş.hakıkaten çok eğlenceli olduğuna inanıyoruym.yazınızdanda bu çok güzel anlaşılıyor.ayrıca arı arkadaş hakkayen ayıp etmiş.yani bir kere soktuysan ikiye ne gerek var.:smiley:
 




Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş

Gerçekten bravo, ufacık scooter üzerinde iki kişi, Eşim otomobille bile yapılan gezilerde bile arızaya giriyor :D yorucu olmadı mı, kaş oldukça rampalı ve tırmanışlı bir rotadır, çekiş vs. sorunu yaşamadınız mı?
 

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş

isteyince oluyor paylaşımınız için teşekürler.nice kazasız belasız yeni gezilere.arı sız olmaz.
 


Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş

Kardeşim tebrik ediyorum seni.İşte imkanları zorlayıp yapılamayanı yapmak,zoru başarmak budur.Bende 2001 yazında fethiyede yeni bir yaşam arayışı içindeyken saklıkente kiraladığımız yamaha sukutur ile gitmiştik,çokta eğlenmiştik.
 

Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş

kardeşim seni tebrik ediyorum bu arada senle bu yolu paylaşan arkadaşınıda takdir ediyorum çok güzel hareketler bunlar ... Ben bu sene yanılmıyorsam asya motor 100 lük mini scotor la istanbuldan - gürcistan tiflise gelen bir bey le tanıştım eğer gürcistanda görmeseydim inanmak zorderdim kısacası motor bir felsefedir helal olsun
 



Ynt: Scooter İle Eskişehir-Kaş

takdirlerinizi okumak beni çok mutlu etti. bilirsiniz bu sitede olan herkes hayatı sorgulayan, daha güzel yaşamak için fiziki-psikolojik ve maddi tüm imkanlarını zorlayan bir kitle. zaten sokaktakki normal vatandaşın ilk tepkisi "salak mısın yaaa" şeklinde sığ bir yaklaşım oluyor. bu sitede olmaktan mutluyum. aslında yaz planımız beyşehir-alanya arasını giden gelmez dağları rotasından başarmaktı. ama olmadı, üzüldük :( gerçi bear grylls olma fantazimiz helvamızın yenme merasiminle sonlanabilirdi. bence iyiki olmamış :smiley: sizle şunuda hemen paylaşayım çorum valiliği hitit bisiklet-trekking yolu üzerinde çalışıyormuş, çok güzel bir alternatif olabilir. bu arada yüksek müsadenizle geçen sene yapmış olduğum bir geziden de biraz bahsetmek istiyorum. trenle kars, oradan otostop-otobüs vs ile sinop ve eskişehir. hiç bir otel yada ulaşım aracı rezervasyonu olmadan yaptığım o gezide harikaydı. resimde ani harabelerinde gürcistan-Türkiye sınırı görünüyor. gezmeyi seven arkadaşlara önerebileceğim en değerli site www.couchsurfing.com dur. bu site facebook un konaklamalısı denilebilir. gideceğiniz bölgedeki vatandaşlara (dünya çapında) mesaj gönderip onlarda kalıp kalamayacağınızı soruyorsunuz. benim 3-4 konaklamam bu site sayesinde olmuştu.


gününüz güzel geçsin, saygılar

Resim 332.jpg
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Mesajlar
1,524,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst