"Satmaktan Vazgeçtim" İlanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan maliarslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,915
Ynt: "Satmaktan Vazgeçtim" İlanı

y a ben araba satarken cok rast geldım hangı lpg yı devamlı kullandın arabanla her zamn ne hız yaparsın soguk gunlerde kapalı garaja koydunmu bugune kadar kac takım lastık degıstın sıleceklerı yenımı aldın aracın la bırde arac yapılı patıka yollara bıle gırdınmı dıye soran olmustu sok oldugum muhabbetlerın bazıları hatta bırısıde arabada kac kısı kullanıyonuz ve kac kısı yolculuk yapıyonuz dıye soran olldu merak ettım sordum arka koltuklar acaba yıprandımı dıye merak ettım dedı adamlar bu modda araba bakıyolar

Etiketler

gokhan5234' Alıntı:
y a ben araba satarken cok rast geldım hangı lpg yı devamlı kullandın arabanla her zamn ne hız yaparsın soguk gunlerde kapalı garaja koydunmu bugune kadar kac takım lastık degıstın sıleceklerı yenımı aldın aracın la bırde arac yapılı patıka yollara bıle gırdınmı dıye soran olmustu sok oldugum muhabbetlerın bazıları hatta bırısıde arabada kac kısı kullanıyonuz ve kac kısı yolculuk yapıyonuz dıye soran olldu merak ettım sordum arka koltuklar acaba yıprandımı dıye merak ettım dedı adamlar bu modda araba bakıyolar

Siz Çok sabırlıymışsınız ben olsam git 0 al hic kimse oturmamıs derdim:smiley: Şaka bi yana banada sordular Lada Niva Satarken arac araziye girdimi die bende yok biz otobanda kullandık diyip kapadım bidaha aramadı :smiley:

moonwalker_arc' Alıntı:
Benim bir tanışım var burda ada mersedesinin arka koltuğuna 2 kişiden fazla oturtmuyor :smiley: İşte böyle adamların arabasını gözün kapalı alacaksın.

üniversitede iken sınıf arkadaşım da arabası için aynısını yapardı. önce OPEL CORSA vardı ve herkes OPEL KAĞNI derdi. sonra 0 km Fiesta aldı. daha da titiz oldu. bir keresinde izinsiz klimayı kapatıp camı açtığım için aracın içinde birbirmize girecektik (şakayla karışıkda olsa). 4. sınıfta okulun bitimine 2 ay kala ben babamdan arabayı (ŞAHAN) aldım, getirdim. bütün arkadaşlar bayram yaptı ve o 2 ay içerisinde kimse diğer arkadaşın arabasına binmedi. arkdaşın çok fena canı sıkıldı. ben arabada herşey serbest demiştim. isteyen istediği yere ayağını koyar, istediği camı, istediği kadar açardı. herkes "oh be" demişti. nasılsa temizlik parasını yine binenlerden alıyordum.

torpidoya küçük bir cam fanus koyup üzerine yazmıştım. "ön sivil, arka öğrenci" diye.

bir hikayede benden ama bu sefer tersi
yine o sitede bir araç buldum defender 130 araç galeride.baktım fiyatı falan makul geldi sonra galeriyi arayacaktım ki birde ne göreyim aynı aracın iki ay öncesine ait bir ilanı daha var ve fiyat ikibin tl daha düşük.bende aradım ve sebebini sordum hangisi geçerli diye sonra adam kızdı sanane dedi bende almaktan vazgeçtim ve ne oldu dersiniz.iki ay sonra yine aynı araca ait bir ilan daha ve fiyata bin tl daha ilave ;D ;D ;D sanırım aracın bitaraflarına altın koydular durdular...

benımde basıma geldı benzer bır olay ılanı bıraz sert yazdım bag bahce faaln fılanla takas makas olmaz dıye abuk sabuk teklıfler etmeyın vs gıbı seyler yazdım bıtanesı aradı okdar komık bır rakkam soyledıkı dayanamadım gıt o paraya elma sekerı al bol bol yalarsın dıyıp kapattım ınsanı hasta eder bızım mılletımız gercekten ölücü çogu malesef

Arabanın kör bir yerine bir parça ekmek koyup, " abi vallahi bu arabadan ekmek yersin "diye yemin edeni bilirim! ;D ;D ;D

Bir kısa anı daha: Yakın bir ilçeden döküntü bir " Doğan görünümlü " almıştık. 8)
Tam helalleşip ayrıldık ki, arkadan çağırıp durdurdu... " Abi bunun hatırası var, veremem "deyip, krikoyu aldı
::smiley: ;D ;D ;D
Beterin beteri var! :D

Keske "Niye satiyosunuz" diye sormasalar...Herkes inanilmaz bir hikaye bekliyor artik her aractan.

geçen malum sitede takas sadece altını çize çize ferrari f430 ile olur yazmış. Arabada doğan veya şahin :D

serci07' Alıntı:
geçen malum sitede takas sadece altını çize çize ferrari f430 ile olur yazmış. Arabada doğan veya şahin :D

bende b2500 kamyonete yazmıştım takas teklif etmesinler die 2009 model Range Rover Sport Kasa Jeep yada Hummer H3 Bu araclar haric takas olmaz die ama yinede takas istekleri geliyor keske kufurde kabul etsede altına takas isteği yollayanı.. yazabilsek.. ! :D

Bizim Defenderın malum sitede ilanı var , arayan bir vatandaş araçta vinç var mı diye soruyor vs. ki önden çekilmiş resimler falan her yönden belli araçta vinç olmadığı.Vinç yok arabada fiyatı düşür gibisinden sorular vs. İnsanların gözü açılmış..

ben de yakın zamanda opel frontera satmış biri olarak o arkadaşa hak veririm. çünkü inanılmaz olaylar yaşıyorsunuz. araçtaki kusurları yazmıştım (o ilanın aynısı bu sitede de var.) zaten alıp inceletenler de bir eksik bir fazla kusur bulamadı. bir tanesinin yanında getirdiği ustamsı yaratık, abi bu motor çok üflüyor ya dedi bende ustaya gel yetkili servise gidelim o ne diyecek, biraz bile üfleme varsa araç bedava senin ama üfleme yok sen bunu bir yerinden ( o yeri net olarak söyledim :smiley: ) uyduruyorsan altındaki aracı bana bedava devir edeceksin varmısın dedim sırıtarak uzaklaştı..
17.000 TL istiyordum ama canlı ve hemen paraya, zararına 12500 e sattım koca aracı. alan inceletmedi bile. ama inanın son fiyat 13000 TL dememe rağmen randevulaşıp gelip aracı 1 saat inceleyip, test sürüşü yapıp sonra 7000 TL teklif eden vardı. o malum sitede bana 65.000 TL lik aracı takasa teklif eden vardı. otomatik pejo veya alfa romeo ile takas olur yazmıştım. dodge kamyonet teklif eden vardı.. şuna karar verdim: bir sonraki aracımı satarken yetkili servise expertiz yaptırıcam. o expertiz raporunu yayınlayacağım. yok ustaymış yok bilmem neymiş uğraşmam. takas da yazmayacağım. gelen de randevulu görür, alıcı gibiyse deneme sürüşü yaptırırım. sonra ya kaparo ya noter yada güle güle...

Assasin' Alıntı:
Bizim Defenderın malum sitede ilanı var , arayan bir vatandaş araçta vinç var mı diye soruyor vs. ki önden çekilmiş resimler falan her yönden belli araçta vinç olmadığı.Vinç yok arabada fiyatı düşür gibisinden sorular vs. İnsanların gözü açılmış..

Ona insanların gözü açılmış denmez. İnsanlar terbiyesizleşmiş denir..
Kimse kimseyi kazıklamaya çalışmıyorken, her malın da bir bedeli varken, eğer alıcı hala "ölücülük" yapıyorsa bu terbiyesizliktir. Pazarlık ayrı birşey.

Cem bey (rumelian) sizin dediğiniz konunun benzeri benim de başıma geldi.. Biryere götürdük aracı usta bozuntusu 0 şanzımanı indirmekten falan bahsedince(bknz: oha) ben niyetini anladım.. Sonra zaten öğrendim ki, firmanın sahibi TSK'daki Defenderlara "sahte parçaları orijinal diye satmaktan" hapisteymiş..
Diyecek birşey yok.. Maalesef sanayilerdeki bazı ustaların gayesi belli.. :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR