Satlık Niva 1996 1.7i

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sürmeneli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,303

sürmeneli

Yeni Üye
SELAM ARKADASLAR
Aracımı 2005 model niva aldığım için satıyorum ilgilenen arkadaşlar bilginiz olsun.
Aracım masrafsız ve temız durumdadır suan fotograf cekemediğim için ekleyemedim ama ekleyeceğim.
4 lastiğini 2 ay once aldım lastikler sıfırdır.Lpg takılı ve işlidir.Sigortası 16.10.2009 da bitiyor muayenesi 11.02.2010 da bitiyor lpg ruhsata işlidir.Motoru iyi durumdadır
ilgilenen arkadaşlar için telefon numaram 0 530 344 98 68-536 729 44 26

Ynt: Satlık Niva 1996 1.7i

merhaba izmitten şener http://www.sahibinden.com/1977_model_4200cc_jeep_cj5-11WQQaXQQ13247063WQQpXQQdisplayitem ilanımla takas düşünürmüsün?

selam
kardesim ben aracımı 2005 modelini aldığım ıcın satıyorum o nedenle takas olmaz ılgın ıcın tesekkurler.

arkadaslar ozur dilerim ben yeni üye oldugun icin fiyat yazmam gerektiğini dusunemedim
1996 model olanın fiyatı 7.000 tl
2005 model benzinli olanın fiyatı 13.000 tl
araclardan hangisi satılırsa diğerini ben kullanacagım ilgilenen arkadaslara tesekkurler

96 model olanın fotoğraflarını görme şansımız var mı? mail de atabilirsiniz: erdemkestep@gmail.com

İlk ilanınızda 2005 model aldığınız için sattığınızı yazmışsınız ancak daha sonra ikisi içinde fiyat vermişsiniz ve ikisi de satılık değil mi?

slm kardesım.bencede ilanı bıraz daha acık yazarmısın.ikiside satılıkmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR