Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,236

Etiketler

Ynt: Satılık Yapılı Suzuki Vitara, 3 Kapı

yeni bir konu başlığı ile ne stediğimi yazdım ama yazdığım yeri nereye kayolduğunu bile bilmiyorum şu anda
ve nedense ben size cevap veremiyorum???

kendimi değilde aradığımı tanıttığım bir yazı yazmıştım
satmak değil almak yanlısıyım daha ziyade diyelim
yeni konu aç gibi bir başlık kullandım
ve siz sanaldan anlamaktaiseniz orada aradığım aracın özelliklerini bulabilirsiniz zira ben bulamıyorum kendi yazdığımı
de dahi size tekrarda yazabilirim
devrilmiycek kadar küçük
sürekli kaybolup yollarda kalan bir fotoğrafcıyı yolda bırakmıycak kadar az yakan
aracımı satmadan keyf için alıcağım ve rahat kullanabileceğim
samurai tarzı gibi bişey olabilir
e tabiki al beni demelide
ve cici biciden ziyade "zıpır" görünen
bunlar sizin için değerli doneler değil ama ben teknik kısmından anlamadığım için bu siteye yönlendirildim zaar
o kısmınıda siz çözüceksiniz
ve 20 mesaj nasıl atıcaksam hece hece atıyımda bir an önce iletişebileyim mümkünse

İyi geceler, açtığınız konu başlığının linki aşağıda, anladığım kadarıyla yanlış yere yazmışsınız. " İlan Panosu-Vasıta " bölümüne yeniden yazın, yada moderatörlerden konunun taşınması için yardım isteyin. Selamlar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=57844.msg670677#msg670677

şu an binek tiicari araçlara döndüm, sezon gelince 4x4 e devam diyoruz,siz aklınızdaki aracı ve fiyat olarak nerelere çıkabileceginizi yazın yardımcı omaya çalışırım

10-20 arası diyebilirim
aslında ne istediğimi sanırım tam bilmiyorum
neyi görsem onu beğeniyorum;sıkıntılı bi durum: (

fiyatına ve yapılan araziziye uygunlık modifiyesiyle ilk seçim bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-jimny-satilik-2004-model-suzuki-jimny/detay

3 numara aracı iyi inceletip baktırmak şartıyla http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-acil-ihtiyactan-4x4-16-500-tl/detay

ticari araçla ilgilibişisorsam
2008 25 binde 330 fort transit var elimde
kullanılmıyor
piyasa değeri nedir max

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR