Satılık Willys

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosmanius Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,429

vosmanius

Ana Kamp
Yer
Datça
Web
www.eskidatcaevleri.com
Merhaba,
1962 model fakat Wrangler görünümlü Jeep'imi satmak istiyorum.
2000cc. Ford motorlu, Mat siyah, Daha çok offroad kullanımı için tavsiye edebileceğim bir araç.
kilometre bilgisi yok. Ama ben motorunu sıfırladım. Geçen kış. Sonrasında 2 kez offroad yapıldı...
Lastikler düzgün. Fiyat olarak 8.500,00TL istiyorum.
Aracım Muğla Datça'dır. Çok emek vererek bu hale getirebildim. Senede 2 kez dağa taşa gide bildiğimden benim için biraz lükse kaçar oldu.
adını zikretmediğiniz malum sitede :smiley: 33798249 no'lu ilan numarası ile görebilirsiniz.
Oğlum ve kızımla bugün biraz çamura bulandık. Fotograflar bugün çekildi (06.03.2011) malum siteye de bugün yeni fotoları ekledim. İlan onayda bekliyor. Sanıyorum akşama yayına başlar.
İlginize şimdiden teşekkürler.
Saygılar
Erol Pir
-Datça-
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

IMG_0947.jpg

IMG_0946.jpg

06.03.2010offroad001.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Willys

Kapılara cam taktırma imkanı yok mu ki.?
Donarım ben bu araba ile kamp yapmaya giderken.
+ Uzun yolda rüzgar faktörü de var.

Merhaba Murat Bey,
Öncelikle yorumunuza teşekkür ediyorum. Ben sıcak bir iklimde olduğumdan, ihtiyaç duymadım pencereye lakin haklısınız.
Sanıyorum bir çözümü vardır.

Şirin:smiley:
ve insanın anahtarlık yapası geliyor Erol bey..:smiley:
Hayırlı satışlar..

PatrolCat' Alıntı:
Şirin:smiley:
ve insanın anahtarlık yapası geliyor Erol bey..:smiley:
Hayırlı satışlar..

Çok teşekkürler
Ama bırakın anahtarlık yapmayı, yorum yapan bile yok... İlginize çok çok teşekkürler...
Değerli Arkadaşlar,
Satılık olan aracıma GEZENBİLİR üyelerinin ilgi göstermemesi beni hakikaten üzüyor.
Araç elbette sizin araçlarınız kadar alımlı değil. Zaten bende alımlı demiyorum. Aracım
OFFROAD aracı... deri koltuğu, teybi, ABS, EBD veya otomatik şanzımanı yok...
Sizlerin dediği gibi daha çok "proje arabası"...
Bu arada bi arkadaşım sağolsun lastiklerine talip olmuş, maalesef yanıt yazamıyorum...
ama aracım olduğu gibi satılıktır. İlginize teşekkürler...

Ben çok beğendim,
lastikler de çok güzel durmuş maşşallah.
araç ruhsatta kaç kişilik görünüyor?
hayırlı satışlar

kabasakal73' Alıntı:
Ben çok beğendim,
lastikler de çok güzel durmuş maşşallah.
araç ruhsatta kaç kişilik görünüyor?
hayırlı satışlar

Çok teşekkür ederim.
Ruhsatta 4 kişilik gözüküyor. Arka kısıma koltuk ilavesi yapılması gerekiyor... Ben böyle daha kullanışlı buluyorum...

biracayipadam' Alıntı:
hayirli pazalar cok guzel olmus araciniz...yurt disindayim yurtta olsa dusunurdum...

kabinden de fotograf gosterirseniz cok sevinirim...

Teşekkür ederim.
Kabin içi, Dodge 250/adaptasyonu... Ben aldığımda böyleydi... Fena da durmuyor doğrusu... :smiley: En kısa zamanda iç resim ekleyeyim... Size de iyi pazarlar

araç muayenesinde değişiklikler kabul görüyor mu?

ikinci bir araç yapıp yoldışı gezmek isteyenler için güzel araçlar bunlar. en güzel yanı sağlam oluşu ve oyuncak gibi oynanacak yanları :smiley: tanıdığım biri can sıkıntısından aldı eline rulo fırçayı boyadı aracı :smiley: fena da olmadı .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR