Evet Haldun bey, cityvanlarda ayırıcı panel yok. Ama cityvanların yüksek tavanlısı da yok. tercih size kalmış. Ya ayırcı panele ya da alçak tavana katlanacaksınız.
Açıkçası zor seçim...
Kendi adıma zaten çok az modelde ayakta durabilirim.
Dolayısıyla yüksek tavan olayı daha çok eşim ve oğlum için...
Lakin sürücü-kargo ayıran bölümde aslında bir nevi güvenlik sağlıyor ki, (özellikle geceleri) sanırım bu da bir artı...
Diğer türlü tam 4 kapı açıkta iken, bu durumda sadece yan ve arka kapı için önlem almanız gerekiyor...
Sanırım direksiyona 2 adet baston kilit vb. vurmakta ön kısım için az da olsa bir önlem olur...
Lakin 4x4 bir syncro bulma umudum da yok değil...
Alçak tavan bile olsa sonuçta bize doğada daha fazla hareket serbestisi sağlayacak...
Lakin ne yalan söyleyeyim. Ekonominin ve bunun yansıması sosyal-toplumsal sorunların giderek artacak olmasından dolayı tüm bu projeleri rafa kaldırsam mı yoksa hayatı daha fazla ötelemesem mi diyede çelişki içindeyim. (Bir çok tanıdığımda aynı durumda diyebilirim :'( )
Satılık vasıta sitelerinde gördüğümüz, bize ilginç gelen, aklımaza soru işaretleri getiren karavanları burada duyurup tartışalım. Gerkirse yorumlar getirelim. Diğer arkadaşlardan yorumlar bekliyelim. Bu tür konular hertürlü topiğin altında yazılıp, mevcut konunun dağılmasına sebep verebiliyor. Artık burada yorumluyoruz.
Fiyatı iyi sanki.
Ama bunun iki kapısı haricinde yanda sürgülü kapısı olması gerekmez mi ??
Mobilyalar çok kötü durmuyor. Acaba ön kapılardan giriş çıkış ne kadar zahmetsiz olur?
Fiyatı iyi sanki.
Ama bunun iki kapısı haricinde yanda sürgülü kapısı olması gerekmez mi ??
Mobilyalar çok kötü durmuyor. Acaba ön kapılardan giriş çıkış ne kadar zahmetsiz olur?
Ama aynı fiyata 2004 model T5 yüksek tavan alınabiliyor. Yusuf'un yaptığı karavandan sonra gördük ki 4000-5000 TL ye karavan yapılabiliyor. 25000 TL ye 2004 model klimalı ABS li full bir karavanınız olabilir. Ayrıca bunlar çok ekonomik. Binek araç gibi devamlı kullanılabilir. Şehir içinde manevra sorunu yaratmaz.
wc duş kabini denilen çocuk gardrobu gibi birşey. Arkada 100lt su deposu varmış ama mutfakta musluklu bidon asılı??? Ben bu aracı anlayamadım. Sürücü bölümüne yaşam bölümünden ulaşılamaması da benim görüşümce çok büyük dezavantaj.
Biz üç kişilik aileyiz. Mecburen bir vasıta alırsam 2+1 alacağım. Yeni yönetmeliklere göre arkaya yolcu koltuğu koymak çok zor. Araç 2+1 olunca zaten şöför bölümünden yaşam bölümüne ulaşamıyorsun.
Arada mutfak tezgahı olmazsa zor da olsa ulaşılır. İçinde ailenle uyurken etrafa magandaların doluştuğunu görürsen daha da kolay ulaşılır. Ama arada mutfak tezgahı varsa biraz zor ulaşılır.
Arada mutfak tezgahı olmazsa zor da olsa ulaşılır. İçinde ailenle uyurken etrafa magandaların doluştuğunu görürsen daha da kolay ulaşılır. Ama arada mutfak tezgahı varsa biraz zor ulaşılır.